Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Rammam uzvara Grieķijā

Rammam uzvara Grieķijā
Valters Ramma, attēlā pirmais no kreisās

Ar uzvaru Grieķijas volejbola čempionāta pamatturnīru noslēdzis latvieša Valtera Rammas pārstāvētais "EA Patron" klubs, kurš šodien savā laukumā ar 3:1 guva virsroku pār "A.O.Kafisias" vienību.

Pēdējā pamatturnīra spēlē Valtera Rammas pārstāvētā "EA Patron" komanda ar rezultātu 3:1 (25:23, 23:25, 25:20, 25:17) guva virsroku pār "A.O.Kafisias" vienību. Ramma spēlei bija pieteikts, taču laukumā nedevās.

Ar pamatturnīrā izcīnītajām 14 uzvarām un 8 zaudējumiem latvieša pārstāvētā vienība tā noslēgumā ierindojusies piektajā vietā. Jau trešdien sāksies "play-off" turnīrs. Pirmajā kārtā "EA Patron" kluba pretinieki būs "GS Lamia" komandas volejbolisti, kuriem pirmspēdējās kārtas spēlē "EA Patron" volejbolisti zaudēja ar 0:3. Pusfinālā iekļūs komanda, kura būs pārāka sērijā līdz trim uzvarām.

Izmantotie resursi:
galanissportsdata.com


, 2008-03-23 23:50, pirms 16 gadiem
turas, vajadzetu aizcinities lidz finalam, lai butu ko CV ierakstit!!!
, 2008-03-25 01:37, pirms 16 gadiem
Valcha labākais
, 2008-03-27 18:15, pirms 16 gadiem
Aini mieru
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Latvijas volejbolistēm Eiropas Sudraba līgas spēles ar Islandi un Ungāriju

Šodien no rīta uz Islandi devās Latvijas sieviešu volejbola izlase, lai rīt, 17. maijā, aizvadītu spēli ar Islandi, bet dienu vēlāk – ar Ungāriju.
Edvīns Skrūders. Foto: Jastrzębski Węgiel
1

Skrūders atstāj Čempionu līgas finālistes rindas

LETA. Latvijas volejbolists Edvīns Skrūders neturpinās spēlēt Polijas čempionvienībā un Čempionu līgas finālistē Jastšembes Zdrujas "Jastrzebski Wegiel".
Foto: volejbols.lv
1

Latvijas volejbolistes arī otrajā pārbaudes spēlē piekāpjas Igaunijai

LETA. Latvijas sieviešu volejbola izlase sestdien Tallinā arī otrajā pārbaudes spēlē piekāpās Igaunijas valstsvienībai.