Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Egleskalns un "Noliko Maaseik" cīnās, taču zaudē un izstājas no ČL turnīra

Jānis Celmiņš

Egleskalns un "Noliko Maaseik" cīnās, taču zaudē un izstājas no ČL turnīra
Hermans Egleskalns uzbrukumā
Foto: cev.lu

Eiropas Čempionu līgas turnīrs beidzies Latvijas izlases volejbolista Hermaņa Egleskalna pārstāvētajai beļģu „Noliko Maaseik” komandai, kas vakar atbildes mačā atkārtoti zaudēja Polijas komandai „Zaksa KEDZIERZYN-KOZLE” – 2:3.

Jau pirms nedēļas viesos Beļģijas čempioni piedzīvoja neveiksmi (0:3) un pirms atbildes mača uzdevums komanda bija grūts – jāuzvar spēlē un pēc tam vēl jācer uz veiksmi tā sauktajā „zelta setā”. Lai gan „Noliko Maaseik” volejbolisti cīnījās kā lauvas, vairāk par piekto setu sasniegt neizdevās.

Lai gan poļu klubs Beļģijā bija ieradies ne labākajā sastāvā, komandai līdzi bija devušies ap 300 līdzjutēju, kas arī tribīnēs neatpalika no mājinieku daudzgalvainā atbalstītāju pūļa (kopumā spēli noraudzījās 2700 līdzjutēju). Pēc pirmajiem trim spēles setiem vadībā atradās laukuma saimnieki (25:22, 18:25, 25:18), taču zaudējums ceturtā seta aizraujošā galotnē (31:33) nozīmēja, ka būs jāspēlē piektais sets. Arī tajā pārāks bija poļu klubs (15:13), svinot uzvaru visā mačā ar 3:2. Tas nozīmē, ka „Top 6” kārtā iekļūst poļi, bet Beļģijas čempioniem Čempionu līgas sezona ir beigusies.

Hermans Egleskalns spēli sāka „Noliko Maaseik” pamatsastāvā un kopumā aizvadīja veiksmīgu maču. Latvieša rēķinā 13 punkti (divi no tiem gūti ar servi, viens ar bloku).

No CEV Izaicinājuma kausa izcīņas izstājusies Laura Iecelnieka Grodņas „Komunaļnik” komanda, kas vakar atkārtoti kapitulēja Ufas „Ural” komandas priekšā – 0:3. Šovakar šī turnīra 1/8 fināla atbildes spēles aizvadīs Romāna Sauša un Aivara Petruševica pārstāvētās komandas.

  +1 [+] [-]

, 2013-01-23 16:41, pirms 12 gadiem
skatiijos Maaseik speli..nu tik tizli pa***a... cik daduz muljkjigu kludu.. mierigi vareja poljus panemt..laikam uztraukums nostradaja.

     [+] [-]

, 2013-01-24 05:24, pirms 12 gadiem
Herman pa līniju!!! (foto)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-01-25 15:24, pirms 12 gadiem
Dinamo sasita Itālijas superklubu!!!