Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Rammam trešais zaudējums

Jānis Celmiņš

Trešo zaudējumu trijās spēlēs Spānijas čempionātā piedzīvojusi Latvijas izlases volejbolista Valtera Rammas pārstāvētā "Jusan Canarias" komanda, kas savā laukumā ar 1:3 piekāpās "U.D. Vecindario" vienībai.

Trešās kārtas spēlē Valtera Rammas pārstāvētais klubs līdzīgās spēlē bija spiests atzīt "U.D. Vecindario" komandas pārākumu ar 1:3 (32:34, 25:23, 20:25, 24:26).

Ramma šajā spēlē uzbruka ar 71% efektivitāti un guva 16 punktus, bet servju uzņemšanā Valters uzrādīja 74% efektivitāti.

Pēc spēles portālam eSports.lv izdevās sazināties ar Valteru Rammu un iegūt īsu viņa komentāru. "Šī komanda mums ir ļoti principiāls pretinieks. Spēle bija ļoti aizraujoša un skatītājiem tīkama. Visos setos bijām vadībā, taču galotnēs pieļāvām pārāk daudz kļūdu, pietrūka veiksmes. Arī tiesneši kļūdījās neierasti bieži. Pēc spēles pat izcēlās nelielas nesaskaņas starp mūsu spēlētājiem un pretiniekiem, taču par laimi viss beidzas mierīgi. Pats nospēlēju dezgan labi. Pēdējās nedēļas gan ir sakrājies nogurums, jo treniņi šeit ir ļoti nopietni. Šeit visas spēles ir ļoti grūtas un saspringtas. Katrā mačā varam uzvarēt, bet tik pat labi arī zaudēt", teica Ramma.

Ar trim zaudējumiem trijās spēlēs "Jusan Canarias" Spānijas čempionāta turnīra tabulā šobrīd ieņem pēdējo 12. vietu. Nākamo spēli Rammas pārstāvētais klubs aizvadīs jau šo piektdien, kad izbraukumā spēlēs ar "Universidad Granada" vienību.

Izmantotie resursi:
www.rfevb.com

     [+] [-]

, 2007-10-22 13:53, pirms 17 gadiem
Boss!!