Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Celitānam 17 punkti Čempionu līgas spēlē

Jānis Celmiņš

Ar uzvaru "Indesit" Eiropas čempionu līgas turnīru iesākusi latviešu volejbolistu Gundara Celitāna un Vladislava Hotuļeva pārstāvētā Francijas "AS Cannes" komanda, kas izbraukumā ar 3:0 apspēlēja Saloniku "Iraklis" vienību. Celitāns bija sava kluba rezultatīvākais spēlētājs.

Pirmajā "Indesit" Eiropas čempionu līgas A apakšgrupas spēlē Celitāna un Hotuļeva pārstāvētais klubs viegli ar 3:0 (25:16, 27:25, 25:22) apspēlēja Saloniku "Iraklis" komandu. Spēle ilga vien stundu un 15 minūtes.

Gan Celitāns, gan Hotuļevs spēli iesāka sava kluba pamatsastāvā. Celitāns, uzbrukdams ar 43% efektivitāti (zemākais rādītājs komandā), guva 17 punktus, kļūstot par sava kluba rezultatīvāko spēlētāju. Hotuļeva kontā 8 punkti.

Gundars Celitāns: "Spēli iesākām ļoti pārliecinoši un ieguvām psiholoģisko pārsvaru, kuru noturējām līdz pat spēles beigām. Spēles gaitā, protams, bija arī kritumi, taču ar tiem veiksmīgi tikām galā. Prieks, ka izdevās pārspēt viņus izbraukumā. Līdz ar to mājas spēlē būs vieglāka psiholiģiskā ziņā. "Iraklis" līdz šim bija izcīnījis tikai uzvaras (Grieķijas čempionātā sešas uzvaras - aut). Ļoti labi aizvadījām spēli, veiksmīgi darbojās mūsu saspēles vadītājs, kurš uzbrukumus veidojas ļoti daudzveidīgus. Tā kā Grieķijā volejbols ir viens no populārākajiem sporta veidiem, tad uzmanība no līdzjutējiem un mēdijiem bija pastiprināta. Līdzjutēji tur ir ļoti karstasinīgi. Pirms un pēc spēles mūs apsargāja policijas vienības. Prieks, ka Čempionu līgas turnīru izdevās uzsākt ar uzvaru. Šobrīd nopietni gatavojamies otrajai spēlei pret Čehijas klubu."

Nākamo "Indesit" Eiropas čempionu līgas spēli "AS Cannes" aizvadīs rīt (23. oktobrī), kad savā laukumā tiksies ar Čehijas "Jihostroj CESKE BUDEJOVICE" vienību.

Izmantotie resursi:
www.cev.lu

     [+] [-]

, 2007-10-22 14:09, pirms 17 gadiem
Latvijā labi sagatavots spēlētājs! Iespējams!

  +2 [+] [-]

, 2007-10-22 14:42, pirms 17 gadiem
tik bildi no draugiem zagt nevajadzeeja....

     [+] [-]

, 2007-10-23 00:07, pirms 17 gadiem
jau nomainijaaaaa