Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Jelgavas volejbolisti briest sezonai un Eirokausu mačiem

Jānis Celmiņš

Jelgavas volejbolisti briest sezonai un Eirokausu mačiem
Agris Leitis - viens no Jelgavas komandas atslēgas spēlētājiem
Foto: Jānis Slišāns

Volejbola sezonas startam gatavošanos turpina aizvadītās sezonas Latvijas kausa ieguvēji „Biolars/Jelgava” volejbolisti. Komandā starpsezonu periodā notikušas vairākas izmaiņas, taču tās pamatkodolu un treneru sastāvu izdevies saglabāt.

„Biolars/Jelgava” komanda šosezon no citām Latvijas komandām atšķirsies ar to, ka spēlēs Eirokausos. „Kluba vadībai sen bija plāns uzspēlēt Eirokausos, tāpēc esam spēruši pirmo solīti. Šobrīd gan nevar saprast, cik gatavi esam. Nekādus nopietnus mērķus nevirzām, jo izloze mums nav bijusi pārāk veiksmīga. Grūti spriest, ko spēsim likt pretī Krievijas piektajai spēcīgākajai komandai, taču tas arī ir uzdevums – saprast, ko spējam. Ļoti ceram, ka spēsim nocīnīties cienīgi, jo saprotam, ka pagaidām šim līmenim īsti gatavi neesam,” sarunā ar portālu Sportacentrs.com pavēstīja kluba menedžeris Andrejs Jamrovskis.

Komandas pamatkodolu ir izdevies saglabāt. Starpsezonā komandu pametuši Ēriks Voroņko (spēlēs Daugavpilī) un Artūrs Vitkovskis (spēlēs Ozolniekos). „Ēriks šādu lēmumu pieņēma ģimenes apstākļu dēļ, bet Artūrs vēlējās pamēģināt spēlēt kur citur, jo spēlēšana Mārupes komandas rindās Nacionālajā līgā viņam pašam nešķiet interesanta. Pie mums spēlēs arī gados jauns cēlājs Raimonds Liniņš, kā arī universāls Arnis Reliņš. Viņš, iespējams, uzspēlēs arī libero pozīcijā, ja vajadzēs dot atelpu Austrim Štālam. Liniņa piesaiste mums būs lietderīga nākotnē, jo cēlāja pozīcijā paļauties tikai uz Agri Leiti nav pareizi,” klāsta Jamrovskis. Komandas komplektācija vēl nav noslēgusies, šobrīd tiekot runāts ar vairākiem potenciālajiem komandas līderiem, taču, kamēr vienošanās nav panākta uzvārdus kluba pārstāvis nenosauc.

Jelgavas komanda jau paguvusi aizvadīt arī vairākas pārbaudes spēles. Uzspēlēts treniņmačs ar Ozolnieku komandu, kura rezultāts neesot galvenais, kā arī trīs oficiālas pārbaudes spēles ar Igaunijas „Selver”, „Parnu” un somu „Loimaa Hurrikaani”. Šajos trīs mačos izcīnītas divas uzvaras un piedzīvots viens zaudējums. Turnīra noslēgumā jelgavniekiem otrā vieta aiz „Selver”.

Jau šajā nedēļas nogalē jelgavnieki startēs „Schenker” Superkausa izcīņā, kur komandai mērķi ir visaugstākie. „Skaidrs, ka Latvijas kausā un Latvijas čempionātā virzīsim visaugstākos mērķus. Citādi nebūtu pareizi,” pārliecināts ir Jamrovskis.

     [+] [-]

, 2014-09-22 18:35, pirms 10 gadiem
Redzot jelgavniekus klātienē, šķiet ka nepieciešami papildinajumi sastāvā, un ar vienu spēlētaju būs pašvaki. Selver izskatas ļoti labi ar Austrālieti, un Itāli sastāvā. Noteikti šā gada favirīts līgā.

     [+] [-]

, 2014-09-22 22:18, pirms 10 gadiem
Par Liniņu prieks
Lai aug meistars