Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Šmēdiņam Berlīnē pievienosies Koržeņevičs

Jānis Celmiņš

Šmēdiņam Berlīnē pievienosies Koržeņevičs
Viktors Koržeņevičs
Foto: cev.lu

Latvijas volejbola izlases spēlētājs Viktors Koržeņevičs vienojies ar Berlīnes "SCC" klubu un nākamo sezonu aizvadīs šajā Bundeslīgas klubā. "SCC" jau aizvadītajā sezonā spēlēja arī Jānis Šmēdiņš, nu Viktors kļūs par viņa komandas biedru.

Savu karjeru ārzemju klubos Viktors Koržeņevičs uzsāka pirms diviem gadiem Somijas augstākās līgas klubā Rovaniemi "Santasport", bet aizvadītajā sezonā spēlēja Spānijā, kur pārstāvēja "Unicaja Almeria" kluba krāsas, uzspēlējot arī "Indesit" Čempionu līgā.

Starpsezonu periodā esot bijuši vairāki piedāvājumi, taču Viktors iespējami ātri gribējis skaidrību par nākotni un piekritis Berlīnes kluba piedāvājumam. "Ņemot vērā šī brīža situāciju nevēlējos riskēt, lai nebūtu kā pagājušajā gadā, kad līgumu parakstīju pavisam īsi pirms sezonas sākuma. "SCC" piedāvājums nāca tieši laikā, Berlīne nav tālu no Latvijas, tā, ka arī šajā ziņā varu būt apmierināts," sarunā ar portālu Sportacentrs.com atklāja Koržeņevičs.

     [+] [-]

, 2010-06-22 17:14, pirms 14 gadiem
oho, tas priecē

  -1 [+] [-]

, 2010-06-22 18:50, pirms 14 gadiem
Nah nah Viktor?