Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Eiropas līgā bez zaudējumiem vien spāņi

Jānis Celmiņš

Eiropas līgā bez zaudējumiem vien spāņi
Spānijas izlase divus setus no trim zaudējusi pret turkiem
Foto: www.cev.lu

Eiropas līgā volejbolā katra no izlasēm aizvadījusi pa sešām spēlēm. Pēc tām katras konkrētās grupas vadībā izvirzījušās Spānijas (6-0), Vācijas (4-2) un Slovākijas (4-2) izlases.

A grupas vadībā šobrīd atrodās Spānijas izlase, kura sešās spēlēs izcīnījusi sešas uzvaras. Spāņi sešās spēlēs zaudējuši vien trijos setos. Otrajā vietā A grupā ir Turcijas izlase, kurai četras uzvaras un divi zaudējumi (abi pret Spānijas izlasi). Divas uzvaras Lielbritānijas izlasei, bet bez uzvarām A grupā pagaidām cīnās horvāti, kuri spējuši uzvarēt vien divus setus.

B un C grupās cīņa rit nedaudz spraigāk. B grupas vadībā ir Vācijas izlase, kurai sešās spēlēs četras uzvaras. Pa trim uzvarām un tik pat zaudējumu Beļģijs un Grieķijas izlasēm, divas Rumānijai. C grupā pa četrām uzvarām un diviem zaudējumiem šobrīd ir Slovākijas un Balkrievijas izlasēm, bet divi panākumi un četras neveiksmes Austrijai un Portugālei.

Līdz jūlija vidum izlases aizvadīs vēl pa divām spēlēm katra ar katru.

Izmantotie resursi:
cev.lu