Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Juniori ar zaudējumu Melnkalnei noslēdz PČ kvalifikācijas turnīru

Jānis Celmiņš

Juniori ar zaudējumu Melnkalnei noslēdz PČ kvalifikācijas turnīru
Aigars Birzulis
Foto: LVF

Latvijas junioru volejbola izlase šodien Baltkrievijā (Mogiļovā) pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīra pēdējā spēlē ar 2:3 piekāpās vienaudžiem no Melnkalnes, kuri bija zaudējuši trīs iepriekšējās cīņas.

Grupas pēdējo spēli Latvijas izlase sāka ļoti veiksmīgi un izcīnīja uzvaras pirmajos divos spēles setos – 25:23 un 25:22. Diemžēl turpinājums nesekoja un nākamajos trijos nācās atzīt pretinieku pārākumu – 22:25, 20:25, 12:15. Latvijas izlases rindās rezultatīvākais šodien bija Haralds Regža, kura kontā 19 punkti. 17 un 15 pievienoja attiecīgi Artūrs Sivickis un Armands Āboliņš.

Izlases galvenais treneris Aigars Birzulis: „Pirmos divos setos spēlējām ļoti līdzīgi, bet setu galotnēs izdevās nospēlēt labāk, taču trešajā setā sākām pārāk daudz kļūdīties servēs, ko nedrīkstēja pieļaut, līdz ar to ļāvām pretiniekiem atgūties. Pēc tam, lai ko arī darījām, bija grūti atgūt iepriekšējo spēli.”

Tādejādi Aigara Birzuļa vadītā komanda četrās kvalifikācijas turnīra spēlēs izcīnīja vienu uzvaru (pār Baltkrieviju) un piedzīvoja trīs zaudējumus (pret Serbijas, Turcijas un Melnkalnes izlasēm). Piecu komandu konkurencē Latvijas junioru izlase ierindojās ceturtajā vietā, apsteidzot šodienas pāridarītājus Melnkalnes jaunos volejbolistus.

Eiropai pasaules čempionāta finālā, kas puišiem risināsies no 1.-10. augustam Brazīlijā, ir atvēlētas sešas vietas, t.i., iepriekšējā gada Eiropas čempioniem (Krievija), vienai labākajai komandai no katras kvalifikācijas grupas un vienai labākajai otrajai vietai. No B grupas, kurā spēlēja arī Latvijas izlase, vietu finālturnīrā nodrošināja Serbijas jaunie volejbolisti, tādejādi piepildījās Latvijas izlases trenera Birzuļa pirms turnīra izteiktā prognoze, ka grupas favorīti ir serbi.

Izmantotie resursi:
CEV Home

  +3 [+] [-]

, 2011-05-23 00:34, pirms 13 gadiem
Bez CELITĀNA nevar uzvarēt

  -2 [+] [-]

, 2011-05-23 01:46, pirms 13 gadiem
dalbajobs tu esi!!!

     [+] [-]

, 2011-05-23 07:47, pirms 13 gadiem
Volejbols ,bobslejs Latvijā jālikvidē.Naudu jāatdod hokejam.Bišķu var atmest futbolam,basketbolam.Pļeža meitenes var atstāt.vasarā dažreiz var kādu noskatīt.

  -3 [+] [-]

, 2011-05-23 08:13, pirms 13 gadiem
strops rakstīja: Volejbols ,bobslejs Latvijā jālikvidē.Naudu jāatdod hokejam.Bišķu var atmest futbolam,basketbolam.Pļeža meitenes var atstāt.vasarā dažreiz var kādu noskatīt.
Un Tevi aizsūtīt uz Sibiiriju

     [+] [-]

, 2011-05-23 10:30, pirms 13 gadiem
strops rakstīja: Volejbols ,bobslejs Latvijā jālikvidē.Naudu jāatdod hokejam.Bišķu var atmest futbolam,basketbolam.Pļeža meitenes var atstāt.vasarā dažreiz var kādu noskatīt.
mhm, visdargakajam sporta veidam. Lai jaunieši vēl vairāk nodzeras un nonarkojas... visi jau nevar hokeju finansiāli pavilkt.

     [+] [-]

, 2011-05-23 11:04, pirms 13 gadiem
Normāli džekiņi nokapāja. Vajadzēja protams to Melnkalni vinnēt, bet pret Serbiem un Turkiem vienkārši nav variantu! 1) Jo tur volejs ir topā,
2) dienvidnieki junioru vecumā ir daudz vairāk nobrieduši. Mūsejie vēl lielākā daļa pēc puikām izskatās