Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latvietes zaudē pirmajā kārtā un izstājas

Jānis Celmiņš

Šodien Šveices pilsētā Lucernā startē sezonas trešais "Nestea" Eiropas čempionāta posms pludmales volejbolā. Tā kvalifikācijas turnīra pirmajā kārtā zaudējumu piedzīvojušas latvietes Jekaterina Stepanova / Ingrīda Zauere un to turnīra izstājušās.

"Nestea" Eiropas čempionāta posms pludmales volejbolā, sezonas trešajā posmā savu dalību pieteikuši divi Latvijas dāmu dueti - Jekaterina Stepanova / Ingrīda Zauere un Latvijas čempiones Inguna Minusa / Inese Jursone.

Ja Minusai / Jursonei sacensības būs jāsāk tikai rīt pamatturnīrā, tad otrs mūsu duets savu pirmo (un kā vēlāk izrādījās arī pēdējo) spēli jau aizvdījušas. Kvalifikācijas turnīra pirmajā kārtā Stepanova / Zauere tikās ar māsām Simonu un Ēriku Fabjēnām (Slovēnija) un diemžēl piedzīvoja zaudējumu.

Jau pirmā seta sākumā slovēnietes ieguva nelielu pārsvaru (7:5) un līdz seta beigu daļai to palielinot (15:11, 19:15) uzvarēja visai pārliecinoši 21:18. Arī otrais sets aizritēja pēc līdzīga scenārija. Ieguvušas nelielu pārsvaru jau seta sākumā (5:2) slovēnietes droši turēja vadības grožus savās rokās (8:3, 10:5, 12:8, 16:10, 18:12) un uzvarēja arī otrajā setā ar 21:13. Spēle bija samērā līdzīga atšķirība vien tā, ka latvietes pieļāva pārāk daudz kļūdu elementārās situācijās.

Līdz ar to Stepanovai / Zauerei sacensības noslēdzās tā īsti nesākušās. Rīt posma pamatturnīrā cīņu uzsāks Latvijas čempiones Minusa / Jursone, viņas posma pamatsascensībās izsētas ar ceturto numuru.

Izmantotie resursi:
eurobeachtour.com