Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Nacionālās un 1. līgas regulārie čempionāti pusē

Jānis Celmiņš

Nacionālās un 1. līgas regulārie čempionāti pusē
1. līgas vicelīdere "Ventspils" komanda
Foto: volejbols.lv

Pagājušajā nedēļas nogalē noslēdzās pamatturnīra pirmais aplis gan Latvijas volejbola čempionāta Nacionālajā līgā, gan 1. līgā vīriešiem. Nacionālās līgas līdervienība pēc pirmā apļa ir „Burtnieku Novada” komanda, bet 1. līgas vadībā atrodas „Ziemeļkurzeme”.

Nacionālā līga

Latvijas čempionāta Nacionālās līgas pamatturnīra pirmajā aplī katra komanda ir izspēlējusi pa deviņām spēlēm un ar iegūtiem 22 punktiem šajās deviņās spēlēs turnīra tabulas augšgalā ir „Burtnieku novada” komanda. Otrajā pozīcijā ar 20 punktiem ir „Cēsu” komanda, kurai tur pat arī ar 20 punktiem seko līgas debitante „LSPA/Ķekavas novada” komanda. Pa 16 punktiem pirmā apļa cīņās izcīnījušas „Mārupes” un „Aizkraukles” vienības, ieņemot attiecīgi piekto un sesto vietu.

Pamatturnīra otrais aplis sāksies uzreiz pēc Jaunā gada, 5. janvārī, kad ar jauniem spēkiem tiksies Latvijas mazā kausa ieguvēji „Limbažu” volejbolisti un „Kuldīgas NSS” komanda.

1. līga

Arī Latvijas čempionāta 1. līgas pamatturnīra pirmais aplis noslēdzies. Katra no komandām šobrīd izspēlējusi 10 spēles, un pēc pirmā apļa rezultātiem ar iegūtiem 27 punktiem līdera pozīcijās atrodas „Ziemeļkurzemes” komanda, kurai, tikai par punktu atpaliekot, seko VK „Ventspils”, bet trešajā vietā ierindojas šī gada debitante - Aizputes komanda (23 punkti).

Pirmās līgas pamatturnīra otrā apļa sākums paredzēts 6. janvārī, kad savā starpā tiksies „LU” un VK „Ozolnieki”, kā arī „Valgunde/Jelgavas novads” un „Rundāle-Bauska”.

Nacionālās līgas turnīra tabula: NACIONĀLĀ LĪGA KOPVĒRTĒJUMS
1. līgas turnīra tabula: 1.LĪGA KOPVĒRTĒJUMS

     [+] [-]

, 2012-12-21 12:08, pirms 12 gadiem
marupi un aizkraukli vareja ari nepieminet

     [+] [-]

, 2012-12-21 12:49, pirms 12 gadiem
Nash rakstīja: marupi un aizkraukli vareja ari nepieminet
Jaa,jo par sjiem runas pavasarii,kad abas komandas tiksies līgas finaalaa...

     [+] [-]

, 2012-12-21 20:08, pirms 12 gadiem
Aizkrauklei bez Garklāva un Grimailova pat 1.līgā nav ko darīt.

     [+] [-]

, 2013-01-02 11:40, pirms 12 gadiem
Atverot Nacionālās līgas kopvērtējuma tabulu redzam ka Mārupes SC un Aizkraukle ieņem attiecīgi 4. un 5. vietu. Raksta tekstā kļūdaini piektā un sestā vieta? Vai nevajadzētu palabot?