Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latvijas kausā volejbolā vīriešiem – bez pārsteigumiem

Latvijas kausā volejbolā vīriešiem – bez pārsteigumiem
Daugavpils volejbolistu prieki
Foto: Latvijas Volejbola federācija

Šodien notikušajās trijās Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfināla spēlēs tikai vienā bija jāspēlē četri seti. Tuvāk pusfinālam nokļuva Daugavpils Universitāte, RTU/"Robežsardze" un OC "Limbaž"/MSĢ.

Daugavpils Universitāte savā laukumā divu “Credit24” meistarlīgas komandu duelī ar 3:1 (22, -22, 21, 19) apspēlēja VK “Biolars”/Jelgava. Mājinieku rindās izcila spēle Aleksandram Samuilovam, kurš sakrāja 21 punktu, no tiem 1 – ar servi un 2 – blokā, uzbrūkot ar 64% precizitāti. 13 punkti Mārcim Jirgensonam. Viesu rindās rezultatīvākais bija Kārlis Pauls Levinskis ar 19 punktiem un Rihards Finsters ar 11 punktiem. Atbildes spēlē pēc nedēļas Jelgavā gan daugavpiliešiem viegla pusfināla sasniegšana nav gaidāma.

Divos pāros nenoliedzams pārsvars bija “Credit24” meistarlīgas klubiem. VK “Ventspils” savā laukumā 1. setā sīvi pretojās “Credit24” meistarlīgas vicelīderim RTU/”Robežsardze”, kas tomēr uzvarēja gan setā, gan visā spēlē – 3:0 (22, 9, 15). Mājiniekiem Kristaps Šepte guva 7 punktus, bet viesiem, atpūtinot vairākus pamatsastāva vīrus, ar 15 punktiem par rezultatīvāko kļuva Renārs Pauls Jansons. Punkts šim pusfinālam tiks pielikts 1. decembrī Rīgā.

Arī trešajā spēlē pārliecinoši labāki bija rangā augstākstāvošie – OC “Limbaži”/MSĢ. Limbažnieki viesos ar 3:0 (19, 19, 22) uzvarēja Nacionālās līgas 1 līderus Vecumniekus. Viesiem 12 punktus guva Roberts Kļaviņš, bet mājiniekiem pat trīs spēlētāji guva vairāk par 10 punktiem – Kasparam Kaverskim 13, Kristapam Lisovskim un Andrim Zadovskim pa 11 punktiem. Atbildes spēle – pēc nedēļas Limbažos.

Izmantotie resursi:
Latvijas volejbola federācija