Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latvijas kausa izcīņā volejbolā sievietēm uzvar viešņas

Latvijas kausa izcīņā volejbolā sievietēm uzvar viešņas
Rīgas volejbolistes
Foto: Latvijas Volejbola federācija

Pirmajās divās ceturtdaļfināla spēlēs šodien četru Nacionālās līgas komandu spēlēs izbraukumā uzvarēja komandas, kas ieņem augstākas vietas līgā – RSU/MVS un Mārupes SC.

Kā iepriekš tika prognozēts, sīvākā no šodienas cīņām notika Murjāņos, kur MSĢ/”Zeltaleja” ar 1:3 (-24, -16, 20, -19) piekāpās RSU/MVS. Viešņām Anna Embrekte un Alise Pastare sakrāja pa 12 punktiem, 9 punkti Svetlanai Baranovskai. Mājiniecēm 10 punkti Dārtai Lūsei, pa 9 – Alisei Pētersonei un Annijai Jurdžai. Atbildes spēle Rīgā pēc nedēļas.

Arī Gulbenē vietējie līdzjutēji nepiedzīvoja uzvaras priekus. VK “Gulbene” ar 0:3 (-18, -15, -17) zaudēja Nacionālās līgas līderei Mārupes SC. Pa 6 punktiem gulbenietēm sakrāja Sanda Liepiņlauska un Antra Šverna, bet uzvarētāju rindās neapturama bija Marta Ozoliņa, kas guva 16 punktus, no tiem 4 – ar eisiem, uzbrūkot ar 80% efektivitāti. Atbildes spēle 29. novembrī Mārupē.

Nākamā cīņa Latvijas kausā piektdien, kad Latvijas Universitāte uzņems Baltijas līgas komandu VK “Jelgava”/LLU. Bez cīņas pusfinālā jau iekļuvušas Latvijas kausa glabātājas no SK “Babīte”.

Izmantotie resursi:
Latvijas volejbola federācija