Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Aļehina bombardē, VK "miLATss" - 2. vietā Baltijas līgā

Aļehina bombardē, VK "miLATss" - 2. vietā Baltijas līgā
Foto: Latvijas Volejbola federācija

Arī otro Baltijas līgas spēli savā laukumā piecos setos uzvarējušas VK "miLATss" volejbolistes, kuras šoreiz pārspēja TK "Kaunas"-VDU. Iveta Aļehina guva 20 punktus.

Divas dienas pēc kārtas Daugavpils VK „miLATss” panākumu svinēja piecos setos. Vakar izdevās atspēlēties pēc zaudējuma pirmajos divos setos, bet šoreiz tika ļauts atspēlēties pretiniecēm, visu atliekot uz piekto setu.

Daugavpilietes vienos vārtos uzvarēja pretinieces pirmajos divos setos, pēc tam gandrīz tikpat pārliecinoši zaudēja divus nākamos, tomēr izcīnot uzvaru ar 3:2 (13, 17, -19, -15, 12). Līdz ar šo panākumu VK „miLATss” izvirzījies otrajā vietā līgā. Pirmās ar divās spēlēs gūtiem 6 punktiem ir TU/”Bigbank” volejbolistes.

Arī šodien rezultatīvākā mājiniecēm ar 20 gūtajiem punktiem bija Iveta Aļehina, 16 punkti Dianai Černiševai, 13 – Marijai Čerņavskai, 12 – Darjai Tarasenko. Arī viešņām četras spēlētājas guva vismaz 10 punktus, rezultatīvākajai ar 14 punktiem esot Gvancai Ulumbelašvili.

„Šodienas spēle bija diametrāli pretēja vakardienas cīņai,” pēc mača teica Daugavpils kluba galvenais treneris Andrejs Kalans. „Viegli uzvarējām pirmajos divos setos. Pēc tam sākās „sieviešu volejbols” – meitenes laikam padomāja, ka jau esam uzvarējuši. Piektais sets noritēja punkts punktā, taču uzvaru svinējām mēs. Ja kāda no meitenēm jāizceļ, pirmkārt, labi nospēlēja cēlāja Irina Vesna. No uzbrucējām neslikti izskatījās Aļehina. Visa komanda ir laba, taču pietrūkst stabilitātes. Mēģināsim to mainīt. Uz jaunību vairs nevaram atsaukties, jo tikai viena spēlētāja ir 18 gadus veca. Trūkst pieredzes. Arī treniņu iespējas Daugavpilī ir ierobežotas, jo četras zāles ir remontā. Paldies tiem, kas mūs ielaiž pie sevis patrenēties!

Četri punkti divās spēlēs pret ne pašām vājākajām komandām līgā ir labs rezultāts. Arī šodien pretinieču rindās bija pa vienai Ukrainas un Baltkrievijas spēlētājai. Viesos klāsies krietni grūtāk.”

Nākamās spēles visas trīs Latvijas komandas aizvadīs pēc divām nedēļām, 3. novembrī.

Izmantotie resursi:
Latvijas volejbola federācija

     [+] [-]

, 2018-10-21 21:37, pirms 6 gadiem
Lāčplēša ielas zālei kā klājas D-pilī?