Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Vīriešu volejbola izlase šonedēļ startēs pārbaudes turnīrā Igaunijā

Jānis Celmiņš

Vīriešu volejbola izlase šonedēļ startēs pārbaudes turnīrā Igaunijā
Raimonds Vilde
Foto: cev.lu

Latvijas vīriešu volejbola izlase turpina gatavošanos Eiropas 2013. gada čempionāta kvalifikācijas sacensībām un šajā nedēļas nogalē piedalīsies pārbaudes turnīrā Igaunijā (Tallinā), kur samēros spēkus ar mūsu ziemeļu kaimiņiem igauņiem, kā arī Somijas un Turcijas valstsvienībām.

Piektdien, sestdien un svētdien Tallinā komandas katra ar katru izspēlēs viena apļa turnīru, tādejādi Latvijas izlasei būs iespēja izmēģināt spēkus ne tikai pret Igaunijas izlasi, bet arī pret krietni spēcīgākajām Somijas un Turcijas izlasēm.

Augusta pirmajā pusē Latvijas izlase aizvadīja trīs spēles ar Grieķijas izlasi, svinot divas uzvaras un piedzīvojot vienu zaudējumu.

Bez turnīra Igaunijā mūsu izlasei vēl plānotas trīs spēles ar Beļģijas izlasi viesos. Pārbaudes spēļu pretinieki ir cienīgi un šķiet, ka tik labs pārbaudes spēļu grafiks Latvijas valstsvienībai sen nav bijis. Jācer, ka šāds pārbaudes spēļu grafiks mūsu izlasei ļaus veiksmīgi startēt arī kvalifikācijas turnīrā. Kā zināms, tad Latvijas Volejbola federācija par izlases mērķi izvirzījusi iekļūšanu kontinenta finālturnīrā.

Tuvākajās dienās vieglus treniņus uzsākt gatavojas arī meningītu pārslimojušais Gundars Celitāns, kurš, lai gan pats to ļoti vēlētos, izlasei šajā kvalifikācijas ciklā nepalīdzēs.