Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Selver" klubs spēlēs "CEV kausa" izcīņā

Jānis Celmiņš

"Selver" klubs spēlēs "CEV kausa" izcīņā
Tallinas "Selver" kluba volejbolisti
Foto: Lauris Bērziņš, eSports.lv

Igaunijas un "Schenker" līgas čempionvienība "Selver" ieguvusi Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) piešķirto "wild card", kas dod iespēju komandai nākamsezon startēt "CEV" kausa izcīņā.

Atgādināsim, ka aizvadītajā sezonā "Selver" klubs startēja "CEV Challenge Cup" turnīrā un pirmajā kārtā divu spēļu summā apspēlēja SK "ELVI / Kuldīga" volejbolistus, bet otrajā kārtā piekāpās Izmiras "Arkasile" klubam un no tālākās cīņas par kausu izstājās.

Pēc sezonas "Selver" kluba vadība CEV iesniedza vēstuli ar lūgumu piešķirt klubam "wild card" startam pēc ranga augstākā turnīrā - "CEV kausa" izcīņā. CEV šobrīd ir apstiprinājusi klubus, kuri nākamsezon piedalīsies šajā turnīrā un starp tiem ir arī "Selver" klubs.

Nākamsezon "Selver" komandā spēlēs arī Latvijas izlases cēlājs Deniss Petrovs, kurš gan līgumu ar Igaunijas klubu pagaidām nav parakstījis, bet mutiska vienošanās ir panākta.

"CEV kausa" izcīņas dalībkomandas: cev.lu: CEV Cup Men - Participating Teams

Izmantotie resursi:
volley.ee