Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latvijas U-21 volejbolistes EČ atlases turnīru Serbijā beidz ar zaudējumu mājiniecēm

Rolands Eliņš

Latvijas U-21 volejbolistes EČ atlases turnīru Serbijā beidz ar zaudējumu mājiniecēm
Foto: Volejbols.lv

LETA. Latvijas U-21 sieviešu volejbola izlase sestdien Serbijas pilsētā Ubā piedzīvoja zaudējumu arī Eiropas čempionāta atlases otrajā spēlē.

Andreja Odinokova vadītā komanda A grupas mačā ar 0-3 (13:25, 8:25, 18:25) piekāpās Serbijai. Latvijas izlasē septiņus punktus guva Vlada Pridatko, sešus - Megija Dambrehte. Mājiniecēm 1 punktus sakrāja Tara Taubnere, pa desmit punktiem - Jovana Cvetkoviča un Branka Tica, kura izcēlās ar trim netveramām servēm.

Grupā ar sešiem punktiem uzvarēja Serbija, trīs punktus sakrāja Dānija, bet bez punktiem sacensības beidza Latvija.

Jau ziņots, ka pirmajā spēlē piektdien Latvija ar 1-3 (26:24, 16:25, 22:25, 15:25) piekāpās vienaudzēm no Dānijas, bet Serbija pirmajā mačā Dāniju uzvarēja ar 3-0 (25:14, 25:15, 25:21).

Sievietēm finālturnīrā, kurā no 2. līdz 7.jūlijam Itālijā piedalīsies astoņas komandas, iekļūs katras grupas uzvarētājas, kā arī trīs labākās četru grupu otrās vietas ieguvušās komandas.

Tā kā grupās ir dažāds komandu skaits, lai noskaidrotu, kuri no otrās vietas ieguvējiem kvalificēsies finālturnīram, vērā tiks ņemti tikai pirmo triju komandu savstarpējie rezultāti.