Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Klāt Baltijas sieviešu volejbola līgas finālspēles

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Klāt Baltijas sieviešu volejbola līgas finālspēles
SK "Babīte"
Foto: volejblols.lv

Baltijas līgā sievietēm šodien sākas finālspēles, kas norisinās Lietuvas pilsētās Jonavā un Kauņā. Mūsu valsti pārstāv trīs komandas, no plkst. 17.00 spēlēm var sekot līdzi tiešraidē, informē Latvijas Volejbola federācija.

Pēc pamatturnīra rezultātiem cīņu par godalgām Baltijas līgā varēja turpināt astoņas komandas, kur vietu sadalījumu turnīra tabulā vēl izšķīra pēdējās spēles.

Latviju ceturtdaļfinālā pārstāvēs trīs no četrām komandām - Jelgava/LU, SK Babīte un RSU/MVS, Igauniju četras no sešām komandām - Kohila VK, Famila/Voru, TTU un Tartu Universitāte, bet Lietuvu viena - Achema KKSC.



Visām spēlēm būs iespēja sekot līdzi teksta tiešraidē www.volejbols.lv, dažām spēlēm būs pieejama arī video tiešraide.

Pagājušajā sezonā Baltijas līgā startēja arī Baltkrievijas komandas, kas arī ieņēma visu goda pjedestālu.

Pēc Baltijas līgas finālspēlēm šajā nedēļas nogalē, Latvijas komandas aizvadīs Latvijas čempionāta spēles, kas sāksies 30.martā.

Gan pusfinālos, gan finālspēlēs uzvarētājas noteiks divu spēļu summā. Ja rezultāts pēc divām spēlēm būs neizšķirts, tad tiks aizvadīts "zelta sets" līdz 15 punktiem.

Izmantotie resursi:
Latvijas Volejbola Federācija