Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Nosaukti labākie spēlētāji "Schenker" līgā

Jānis Celmiņš

Nosaukti labākie spēlētāji "Schenker" līgā
Armands Celitāns uzbrukumā pret "Selver"
Foto: Renārs Buivids

Pēc "Schenker" volejbola līgas "Final Four" turnīra paziņoti sezonas labākie spēlētāji katrā pozīcijā. Starp viņiem arī trīs mūsējie - Armands Celitāns, Raimonds Vilmanis un Deniss Petrovs.

Jau ziņojām, ka par "Schenker" volejbola līgas piektās sezonas uzvarētājiem šodien kļuva "Selver" volejbolisti, kuri finālā ar 3:0 pieveica "Tartu Pere leib" vienību. Trešajā vietā ierindojās "Lāse-R / Rīga", ceurtajā "Biolars / Olaine - Ozolnieki" komandas.

Pēc "Final Four" turnīra tika paziņoti līgas labākie spēlētāji šajā sezonā. Par labākajiem pirmā tempa uzbrucējiem (vidējiem bloķētājiem) atzīti divi Latvijas klubu pārstāvji - Raimonds Vilmanis un Armands Celitāns, bet par labāko cēlāju Latvijas izlases un līgas čempionu "Salver" saspēles vadītājs Deniss Petrovs. Labākie otrā tempa uzbrucēji (servju uzņēmēji) ir Endervins Herera (Tartu Pere leib) un Kristians Oekalu (Selver). Labākais diagonāles pozīcijas spēlētajs Argo Meresārs (Selver), labākais libero - Raits Rikbergs (Tartu Pere leib).

  +3 [+] [-]

, 2010-03-21 18:45, pirms 15 gadiem
Na esti tik labi volukaa

     [+] [-]

, 2010-03-21 20:26, pirms 15 gadiem
bet par labāko cēlāju Latvijas izlases un līgas čempionu "Salver"
salver?

un ja nemaldos tad Endervins Herera arī nav

  -1 [+] [-]

, 2010-03-21 20:27, pirms 15 gadiem
Par labāko vajadzēja nosaukt Andri Šenkeru.

  +1 [+] [-]

, 2010-03-22 08:24, pirms 15 gadiem
Video summary of yesterday`s final:
sport.err.ee