Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Kļuvuši zināmi "Cannes" kluba pretinieki

Jānis Celmiņš

Kļuvuši zināmi "Cannes" kluba pretinieki
"Cannes" kluba latvieši - Vladislavs
Hotuļevs un Gundars Celitāns

Kļuvuši zināmi Latvijas izlases volejbolistu Gundara Celitāna un Vladislava Hotuļeva pārstāvētā Francijas "Cannes" kluba pretinieki "Indesit" Eiropas čempionu līgas ''play-off" turnīra otrajā kārtā.

Jau ziņojām, ka Gundara Celitāna un Vladislava Hotuļeva pārstāvētā Francijas "Cannes" komanda pārliecinoši pārvarēja "Indesit" Eiropas Čempionu līga apakšgrupu fāzi un iekļuva "play-off" turnīrā, kur pirmajā kārtā pārliecinoši, divu spēļu summā ar 6:3 apspēlēja citu Francijas klubu "Paris Volley".

Trešdien vēlu vakarā kļuvis zinām, ka latviešu pārstāvētā kluba pretinieki nākamajā kārtā būs Krievijas, Kazaņas "Dinamo-Tattransgaz" kluba volejbolisti, kas iepriekšējā turnīra kārtā, divu spēļu summā ar 5:3 guva virsroku pār Polijas klubu "Wegiel SA". Pirmajā spēlē savā laukumā "Dinamo-Tattransgaz" kluba volejbolisti bija pārāki ar 3:0, bet izbraukumā, nedaudz negaidīti piekāpās Polijas klubam (2:3), taču ar to bija pietiekami lai iekļūtu nākamajā kārtā.

Krievijas volejbola Superlīgas turnīra tabulā ar septiņām uzvarām un četriem zaudējumiem ieņem augsto piekto vietu.

Pirmā "Cannes" un "Dinamo-Tattransgaz" klubu tikšanās notiks Kazaņā (ceturtajā, piektajā vai sestajā martā, kalendārs tiks precizēts), bet atbildes spēle pēc nedēļas Francijas pilsētā Kannās. Komanda, kura izcīnīs uzvaru divu spēļu summā iekļūs "Indesit" Eiropas Čempionu līga "final four" turnīrā.

Izmantotie resursi:
www.cev.lu

  -3 [+] [-]

, 2008-02-21 23:02, pirms 17 gadiem
galvenā balva ir ledusskapis?

     [+] [-]

, 2008-02-22 13:49, pirms 17 gadiem
Kurš tad vēl šaubījās, ka būs ar krieviem jāspēlē?

     [+] [-]

, 2008-02-22 18:18, pirms 17 gadiem
Gaidaams interesants machs!

     [+] [-]

, 2008-02-22 19:59, pirms 17 gadiem
Šitos Gunča ēd brokastis