Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Ozīšiem" šovakar Daugavpilī jāiztiek bez Šmēdiņa

Jānis Celmiņš

"Ozīšiem" šovakar Daugavpilī jāiztiek bez Šmēdiņa
Toms Šmēdiņš
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

„Schenker” volejbola līgā šovakar viens mačs. Ceļu uz Daugavpili mēro „Poliurs / Ozolnieki” komanda, kurai palīdzēt nevarēs Toms Šmēdiņš, kuram kādu laiku jāiztiek bez volejbola spēlēšanas muguras savainojuma dēļ.

Abām šīvakara pretiniecēm neveiksmīga bija Latvijas kausa izcīņa, kurā nācās zaudēt jau pusfinālos. „Poliurs/Ozolnieki” piekāpās „Lāse-R/Rīga” komandai, bet DU volejbolisti atzina vēlāko kausa ieguvēju „Biolars/Jelgava” pārākumu.

Abas komandas ar mainīgām sekmēm aizvadīja pēdējās divas spēles „Schenker” līgā. DU vispirms pārsteidzoši apspēlēja „Selver” vienību (3:1), bet pēc tam atzina TTU pārākumu (2:3). „Ozīši” tikmēr pēc kausa pusfināla mača savā laukumā pieveica „Valio Voru” (3:1), bet dienu vēlāk viesos atzina jelgavnieku pārākumu – 1:3.

Mačā pret „Valio Voru” volejbolistiem muguras savainojumu atsvaidzināja Toms Šmēdiņš (pret Jelgavas komandu laukumā nedevas), un nu ārsti viņam ieteikuši muguru nedaudz pasaudzēt. Šobrīd Tomam fizioterapeiti ieteikuši dažādus vingrinājumus, lai stiprinātu muskuļus un komandas spēlēs pagaidām nepiedalīties. Labā ziņa ir tā, ka nākamo maču pēc šīvakara Daugavpilī, Ozolnieku komanda aizvadīs vien 19. janvārī, kas nozīme, ka Šmēdam būs laiks tikt skaidrībā ar savainojumu. Sliktā ziņa savukārt – mačā pret daugavpiliešiem Vitālija Birjukova vadītajai komandai nāksies iztikt bez viena no saviem potenciālajiem līderiem. DU ceļu negriež nevienam un arī šovakar gaidāma aizraujoša cīņa. Mača sākums pulksten 19.00 Daugavpils OC.

Teksta tiešraide šim mačam pieejama šeit: volejbols.lv

     [+] [-]

, 2012-12-20 20:25, pirms 12 gadiem
oii,Ozīši nabadziņi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja