Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

DU piecos setos revanšējas "Ozolniekiem"

Agris Suveizda

DU piecos setos revanšējas "Ozolniekiem"
Vitālijs Cinne
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Šovakar aizvadīta viena spēle "Schenker" volejbola līgā. Tajā Daugavpils Universitāte savā laukumā uzņēma "Poliuru/Ozolniekus", kam nevarēja palīdzēt savainotais Toms Šmēdiņš, un uzvarēja piecos setos. Arī iepriekšējā tikšanās "Schenker" līgā beidzās piecos setos, bet toreiz pārāki bija Ozolnieku volejbolisti.

Daugavpils Universitāte un "Poliurs/Ozolnieki" pirms spēles turnīra tabulā atradās līdzās viena otrai. Daugavpiliešiem 16 spēlēs bija 23 punktu, un tikpat punktus bija iekrājusi arī Ozolnieku komanda - tiesa, aizvadot par vienu spēli vairāk. "Schenker' līgas sezonā abas komandas jau vienreiz tikās - 18.oktobrī "Poliurs/Ozolnieki" mājās uzvarēja piecos setos, un tā Ozīšiem bija pirmā uzvara sezonas četrās cīņās.

Abas komandas iepriekšējās spēlēs bija izcīnījušas pa vienai uzvarai un zaudējumam. "Poliurs/Ozolnieki" pēc uzvaras pret "Võru" (3:1) ar identisku rezultātu zaudēja Jelgavā. Savukārt Daugavpils Universitāte jau nākamajā dienā pēc ļoti negaidītās uzvaras Tallinā pār "Selver" (3:1) piecos setos atzina "TTÜ" pārākumu.

Šovakar pirmajos četros setos uzvarētāju noskaidrot neizdevās. Pirmajā uzvarēja viesi (25:21), tad ar diviem uzvarētiem setiem atbildēja Daugavpils vienība - 25:22, 25:18). Ceturtajā setā sīvā cīņā atkal triumfēja "Poliurs/Ozolnieki" - 26:24. Tas nozīmēja, ka būs nepieciešams piektais sets, kas abām komandām šosezon nav bijis pārāk veiksmīgs. Daugavpilieši bija zaudējuši visos piecos piektajos setos, savukārt Ozīši bija uzvarējuši divos no sešiem - bez jau pieminētā mača pret DU, pieveikt izdevās arī "Rakvere".

Šoreiz piektajā setā pārāka bija Daugavpils Universitāte, kas setā uzvarēja ar 15:11. Mājiniekiem izšķirošajā setā ar četriem punktiem rezultatīvākais bija Rihards Puķītis, bet spēlē kopumā visvairāk punktus guva Ēriks Voronko (20) un Vitālijs Cinne (19). Pretinieku nometnē uguņoja Gatis Garklāvs, kuram kopumā 30 punkti. Daugavpils Universitāte savam kontam pievienoja vēl divus punktus un ar 25 acēm turnīra tabulā saglabā sesto vietu. Nākamo spēli daugavpilieši aizvadīs 12.janvārī, kad Tartu viesosies pie "Bigbank". "Poliurs/Ozolnieki" nākamo maču aizvadīs 19.janvārī, kad uzņems līgas līderi "Pärnu".

Schenker līga, 20.decembris

Daugavpils Universitāte - Poliurs/Ozolnieki 3:2 (21:25, 25:22, 25:18, 24:26, 15:11)

Izmantotie resursi:
volley.ee

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-12-20 23:45, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: Ožu brīnums laikam lēnām dziest
Vel nebija kārtīgi aizsvilies, kā jau nodzisa.