Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Apgriezienus uzņem Nacionālā un 1. līga volejbolā

Jānis Celmiņš

Apgriezienus uzņem Nacionālā un 1. līga volejbolā
Vecumnieku un Jēkabpils komandu cīņa Nacionālajā līgā
Foto: vecumnieki.lv

Apgriezienus turpina uzņemt volejbola sezona Latvijā. Ja par "Schenker" līgu ziņots diezgan regulāri, tad novārtā palikusi Latvijas čempionāta Nacionālā un arī pirmā līga. Arī šajos turnīros spēles rit pilnā sparā un katrā no līgām sāk izkristalizēties līderi.

Nacionālā līga

Nacionālajā līgā šosezon spēlē 11 komandas un katra no tām šobrīd jau izspēlējusi trīs līdz sešas spēles. Līgas turnīra tabulas vadībā šobrīd atrodas "Jēkabpils" SC komanda, kura gan piedzīvojusi jau trīs zaudējumus un tuvākajiem tās sekotājiem SK "Vecumnieki", SK "Limbaži", "VEGA 1", "MSĢ / Sēja", "AVK" un SK "Cēsis" aizvadījušas mazāk spēļu.

Interesanti, ka aizvadītās sezonas līgas čempionvienību SK "Limbaži" vada Eiropas čempione pludmales volejbolā Inese Jursone, bet starpsezonu periodā komanda papildinājusies ar Gvido Priedīti, kas vēl aizvadītajā sezonā spēlēja "Schenker" līgas klubā "Cēsu Alus". Cēsnieki, tāpat kā "Armijas" VK šosezon no "Schenker" līgas pārnākuši uz Nacionālo līgu un šīm komandām vajadzētu būt favorītu vidū arī pavasarī, kad līgā sāksies cīņa par vadošajām pozīcijām. Interesanti, ka šogad nedaudz mainīta arī Latvijas čempionāta izspēles sistēma un vadošās Nacionālās līgas komandas pavasarī būs tiesīgas cīnīties arī par Latvijas čempionāta zelta godalgām.

Jau šajā nedēļas nogalē gaidāmas vairākas interesantas spēles - volejbols.lv: Latvijas Volejbola Federācija | NACIONĀLĀ LĪGA...

Pirmā līga

Apgriezienus uzņem arī Latvijas čempionāta Pirmā līga, kas šogad ieņēmusi iepriekš par "Amatieru" līgu saukto. Tās vadībā pēc vakardienas uzvaras pār "RTU-UPS" atrodas "Mārupes" komanda, kura gan vienu punktu zaudēja mačā ar "Ozolnieki" komandu, uzvarot to tikai ar 3:2. Punktus pagaidām nav zaudējušas "Ventspils" un "Valgunde" komandas, kurām attiecīgi par vienu un divām aizvadītām spēlēm mazāk kā "Mārupei". Uzvaras garšas saldumu šajā līgā pagaidām nav izjutušas "Balvi" un "RVS/Jauniešu izlase" volejbolisti.

Jau šajā nedēļas nogalē Pirmajā līgā gaidāma pirmā (no divām) līdervienību cīņām. "Mārupes" komandas volejbolisti sestdien viesosies Ventspilī, kur tiksies ar vietējo komandu. Pārējo spēļu kalendārs - volejbols.lv: Latvijas Volejbola Federācija | 1.LĪGA...

Izmantotie resursi:
volejbols.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-11-20 13:19, pirms 15 gadiem
Nu tieši nacionālajā līgā nekas vēl neizkristalizējas jo no 13 komandām 7 ir līdzīgās situācijās......un laikam populārākais rezultāts ir 3-2.
Tad jau pavasarii Shenkerklubiem var nākties krietni pasvīst lai uzvarētu!

     [+] [-]

, 2009-11-20 21:48, pirms 15 gadiem
A bet Nacionālajā Līgā ir tikai 11 komandas...bet spēles tur patiesi ir interesantas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja