Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Sieviešu volejbola izlase šogad vēl netiks atjaunota

Jānis Celmiņš

Sieviešu volejbola izlase šogad vēl netiks atjaunota
Egils Cīrulis
Foto: www.beachvolley.lv

"Sieviešu volejbola izlase noteikti netaps šogad. Šobrīd ir jāapzina resursi un mērķi uz, kuriem mēs tiecamies," sarunā ar portālu eSports.lv atzina Latvijas Volejbola federācijas (LVF) ģenerālsekretārs Egils Cīrulis.

Pēdējā laikā presē parādījušies dažādi viedokļi par Latvijas sieviešu volejbola izlases atjaunošanu, tāpēc portāls eSports.lv vērsās pie Volejbola federācijas ģenerālsekretāra Egila Cīruļa, kurš mēģināja ieviest skaidrību par izlases atjaunošanas iespējām un darbu, kas šajā sakarā tiek veikts.

„Plānojot federācijas darbību un attīstību, ir jādomā par volejbola dažādiem virzieniem – sieviešu, vīriešu, jauniešu, veterānu, pludmales volejbolu. Paskatoties sieviešu volejbola lauciņā, mums šobrīd tur iztrūkst sieviešu izlases. Mums ir jaunatnes un junioru izlases, bet nav piramīdas pati smaile – sieviešu izlase. Protams, vēl ir daudz un dikti jāpārskata sieviešu iekšējais čempionāts, taču noteikti ir jārada meitenēm motivācija un mērķis uz ko tiekties. Kad ziemas mēnešos es ķēros klāt sieviešu volejbola attīstības stratēģijai, kļuva skaidrs, ka sieviešu izlase ir nepieciešama un vienā no federācijas izpildkomitejas sēdēm mēs pārrunājām šo lietu un nolēmām, ka ģenerālsekretāram, tas ir man ir jāpaceļ šis jautājums tiktu izskatīts. Vienā no sezonas noslēguma pasākumiem Latvijas čempionāta sievietēm apbalvošanā federācijas prezidents pirmo reizi publiski teica, ka pie izlases izveidošanas ir jāstrādā,” pastāstīja Egils Cīrulis.

Tāpat LVF ģenerālsekretārs atzina, ka izlase noteikti netiks atjaunota jau šogad, jo tas esot ilgs un plānveidīgs darbs. „Izlase noteikti netaps šogad. Šobrīd ir jāapzina resursi un mērķi uz, kuriem mēs tiecamies. Šajā sakarā treneru komisijā tika izveidota darba grupa, kurai tad arī ir uzdots šo programmu un resursu apzināšanu izveidot. Tālāk tas ir jāakceptē valdei, pašreiz darba grupa ar šo lietu nodarbojas un valde ir akceptējusi to kā pozitīvu darbu. Programma ir jāuzliek uz papīra un es ceru, ka tas tiks izdarīts līdz jūnija beigām un jau nākamajā valdes sēdē šis jautājums varētu tikt izskatīts. Ceru, ka viss šis darbs vainagosies ar to, ka nākamā gada budžetā mēs iekļausim arī sieviešu izlasi.”

  -1 [+] [-]

, 2009-05-20 18:38, pirms 15 gadiem
nu re, izreklamēja, ka atjaunos, bet izrādās, ka nekā

     [+] [-]

, 2009-05-20 19:12, pirms 15 gadiem
!varetu ludzu esports.lv palugt potencialos izlases speleajas!????

     [+] [-]

, 2009-05-20 19:24, pirms 15 gadiem
NANI27 rakstīja: !varetu ludzu esports.lv palugt potencialos izlases speleajas!????
Jelgava/LU + SVK Rīga + ārzemēs spēlējošās!

  +3 [+] [-]

, 2009-05-20 20:30, pirms 15 gadiem
Vispār jau pareizi - naudas tāpat nav un ātri jau tur rezultāts nebūs. Tad labāk to mazumiņu naudas ielikt jaunatnē, lai būtu kas spēlē tajā nākotnes izlasē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja