Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Igaunijas čempionāta finālsēriju ar uzvaru sāk Caica un Iecelnieka "Tartu Pere leib"

Jānis Celmiņš

Igaunijas čempionāta finālsēriju ar uzvaru sāk Caica un Iecelnieka "Tartu Pere leib"
Artis Caics
Foto: volley.ee

Igaunijas volejbola čempionāta finālsēriju ar panākumu sākusi Laura Iecelnieka un Arta Caica pārstāvētā „Tartu Pere leib” komanda, kas sērijas pirmajā mačā viesos ar 3:2 pieveica savu principiālo pretinieci Tallinas „Selver” komandu, ar Andreju Baburovu sastāvā.

Igaunijas čempionāta finālsērija startējusi neierasti vēlu, par iemeslu kam bija Igaunijas junioru izlases starts Eiropas čempionāta kvalifikācijas sacensībās. Pirmais mačs tika aizvadīts „Selver” mājvietā, taču sava laukuma priekšrocības Tallinas komanda zaudējusi. Pirmajā mačā ar rezultātu 3:2 pārāka bija Tartu komanda, izvirzoties vadībā sērijā – 1-0.

Uzvarētāju rindās Lauris Iecelnieks guva septiņus punktus, ArtisCaics atzīmējās ar sešiem, bet zaudētāju labā Andrejs Baburovs guva deviņus punktus.

Sērijas (ilgs līdz kādas komandas trim uzvarām) otrais mačs risināsies svētdien (22. aprīlī) Tartu. Mača tiešraide šeit: Tipikas.TV - Sport

Jau vēstīts, ka arī šīs sezonas „Schenker” līgas finālā tikās tieši šīs abas Igaunijas komandas. Tajā pārāki bija Tartu volejbolisti.

Izmantotie resursi:
volley.ee

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja