Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Šmēdiņa un Koržeņeviča "SCC" soli no fināla Vācijā

Jānis Celmiņš

Šmēdiņa un Koržeņeviča "SCC" soli no fināla Vācijā
Viktors Koržeņevičs
Foto: foto-herfet.de

Latvijas volejbolistu Jāņa Šmēdiņa un Viktora Koržeņeviča pārstāvētā Berlīnes „SCC” komanda svinējusi uzvaru pirmajā Vācijas Bundeslīgas pusfināla cīņā. Vakar viesos Berlīnes komanda ar 3:1 pieveica „Haching” klubu.

Šosezon "SCC" un "Haching" komandas spēkiem līdz šim bija mērojušās trīs reizes un pārsvars līdzšinējās savstarpējās spēlēs bija "Haching" pusē. Regulārajā turnīrā pa reizei uzvarējušas abas komandas, bet "Haching" svinējusi uzvaru arī Vācijas kausa izcīņas spēlē. Vakar Vācijas Bundeslīgas pirmajā pusfināla cīņā uzvaru svinēja „SCC” – 3:1, tādejādi rezultāts sērijā līdz divām uzvarām kļuvis 1-0 par labu Berlīnes komandai. Otrais sērijas mačs jau sestdien risināsies Berlīnē.

Jānis Šmēdiņš epizodiski devās laukumā mača pirmajā un otrajā setā un punktus neguva, bet Viktors Koržeņevičs palika komandas rezervē.

Francija

Tikmēr „play-off” cīņas sākušās arī Francijas čempionāta „Pro A” līgā. Tur pirmo ceturtdaļfināla spēli aizvadījusi Vladislava Hotuļeva „Renne” vienībai. Diemžēl „Rennes” komandai nācies samierināties ar zaudējumu – 1:3. Hotuļevs spēlē iesaistījās tās otrā seta gaitā un kopā guva septiņus punktus.

Izmantotie resursi:
LNV - Ligue Nationale de Volley
volleyball-bundesliga.de