Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"Biolars" trešajā setā paveic brīnumu, tomēr bronzai pietuvojas DU/"Ezerzeme"

"Biolars" trešajā setā paveic brīnumu, tomēr bronzai pietuvojas DU/"Ezerzeme"
Daugavpiliešu trīskāršais bloks. Foto: Sergejs Kuzņecovs

Ar "Daugavpils "Universitātes"/"Ezerzemes" uzvaru Jelgavā sākusies Latvijas vīriešu volejbola čempionāta bronzas sērija, atspēlējoties un piecos setos pārspējot "Biolaru". Sērija ritēs līdz divām uzvarām.

Pirmajos setos komandas apmainījās ar uzvaram, jelgavniekiem ar 25:21 atbildot uz daugavpiliešu 25:20, bet negaidīti spraiga izvērtās trešā seta galotne. DU/"Ezerzeme" pamanījās izsēt pat astoņu punktu pārsvaru, pie 20:12 zaudējot septiņus punktus pēc kārtas un neizmantojot nedz 23:21, nedz 24:23 savā labā, un "Biolars"/"Jelgava" ne tikai pārņēma vadību setā, bet arī spēlē – 27:25.

Izgāztā galotne daugavpiliešus nesalauza. DU/"Ezerzeme" ceturtajā setā pārliecinoši revanšējās (25:20) un saimniekoja arī izšķirošajā setā, gūstot pirmos trīs punktus, ātri panākot 7:2 savā labā un uzvarot ar 15:8. Uzvarētāju labā šodien ar 22 punktiem šodien izcēlās Andris Širjakovs, bet mājinieku rindās 20 punkti Vitālijam Cinnem.

Abas pusfinālsērijas beidzās divās spēlēs. Vispirms marta sākumā "Biolars"/"Jelgava" divreiz trīs setos zaudēja Jēkabpils "Lūšiem", bet pēcāk DU/"Ezerzeme" divreiz četros setos piekāpās Jūrmalas RTU/"Robežsardze".

Latvijas čempionāts

StadijaPāris1. spēle2. spēle3. spēle4. spēle5. spēleSērijā
FinālsRTU/Robežsardze-Jūrmala - Jēkabpils Lūši21.03.24.03.28.03.ja vajagja vajag
Par bronzuBiolars/Jelgava – DU/Ezerzeme2-327.03.ja vajag0-1

Izmantotie resursi:
Latvijas volejbola federācija


Toms Švans. Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Leskinovičai Dānijas zelts, Švans un Dzenis izcīna bronzas godalgas Igaunijā un Austrijā

Aizvadītajā nedēļā par Dānijas čempionāta uzvarētāju kļuva Kristīne Leskinoviča. Bronzas medaļas Igaunijas un Austrijas čempionātos nopelnīja attiecīgi Toms Švans un Jēkabs Dzenis, bet rezultatīvu spēli ASV studentu čempionātā aizvadīja Miks Ramanis.
Edvīns Skrūders. Foto: Jastrzebski Wegiel
1

Skrūdera pārstāvētā "Jastrzebski Wegiel" izcīna Polijas čempiontitulu

LETA. Latvijas volejbolista Edvīna Skrūdera pārstāvētā Jastšembes Zdrujas "Jastrzebski Wegiel" svētdien Polijas čempionāta finālsērijā izcīnīja otro uzvaru un nodrošināja čempiontitulu.
Foto: Latvijas Volejbola federācija

Kaprioti nosauc Latvijas sieviešu volejbola izlases 19 kandidātes

Latvijas sieviešu izlases galvenais treneris Daniele Kaprioti ir nosaucis 19 volejbolistes, kuras pirmdien, 29. aprīlī, sāks gatavošanos Eiropas Sudraba līgas sacensībām.