Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Ezerzeme" uzvar "AVK"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Ezerzeme" uzvar "AVK"
Foto: Renārs Buivids

"Ezerzeme/DU" volejbolisti šovakar savā laukumā diezgan pārliecinoši ar 3:1 pieveica "Armijas" VK volejbolistus, sērijā par piekto vietu panākot 1:1. Sērija ritēs līdz kādas komandas divām uzvarām.

Pirmajā abu komandu spēlē "Armijas" VK uzvarēja ar 3:1. Šodien spēle ritēja krietni savādāk, jo jau no pirmajām izspēlēm "Ezerzeme / DU" volejbolisti izskatījās krietni vien labāk, tādēļ nepārsteidza, ka tieši viņi praktiski visu setu atradās vadībā ar četru - piecu punktu pārsvaru. Arī seta izskaņā nekas nemainījās, tādējādi "Ezerzeme / DU" uzvarēja ar 25:20.

Otrā seta sākumā cīņa jau bija līdzīgāka, bet pamazām atkal vairāku punktu pārsvaru ieguva daugavpilieši. Likās, ka arī šoreiz viņiem izdosies uzvarēt, bet "armijnieki" tik ātri nepadevās. Izmantojot mājinieku kļūdas seta izskaņā, "Armijas" VK izcīnīja uzvaru ar 25:21.

Tas gan bija pēdējais viesu panākumu brīdis šajā spēlē, jo atlikušajos divos setos "Ezerzeme / DU" izskatījās ievērojami vien labāk, izcīnot uzvaru abos nākamajos setos, uzvarot attiecīgi ar 25:18 un 25:17. Sērijā tagad rezultāts kļuvis 1:1.

     [+] [-]

, 2009-03-21 02:12, pirms 16 gadiem
hah... nekas.. 7dien d-pils dbuus pa kragu un miers 8)

     [+] [-]

, 2009-03-21 10:25, pirms 16 gadiem
Tā tam vajadzētu būt!!!