Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Vai "Selver" paveiks brīnumu?

Jānis Celmiņš

Vai "Selver" paveiks brīnumu?
Kristians Sikaste, viens no
"Selver" kluba līderiem
Foto: rigavolley.com

Šovakar (20. februārī) "CEV Challenge" kausa izcīņas 1/4 fināla atbildes spēli pret Francijas "Poiters" klubu izbraukumā aizvadīs viens no "Schenker" līgas spēcīgākajiem klubiem Igaunijas "Selver".

Jau ziņojām, ka Igaunijas klubs 1/4 fināla pirmajā spēlē savu līdzjutēju priekšā piedzīvoja zaudējumu. Igaunijas klubam nācās piekāpties ar 0:3, taču spēle bija ļoti līdzīga. „Selver” volejbolisti piekāpās vienai no Francijas čempionāta spēcīgākajām komandām visu trīs setu galotnēs attiecīgi ar 32:34, 25:27 un 22:25.

Kā būs šovakar, vai mūsu ziemeļu kaimiņiem izbraukumā izdosies apspēlēt Francijas klubu un iekļūt „CEV Challenge” kausa izcīņas „final-four” turnīrā? Lai to izdarītu „Selver” volejbolistiem šodien jāpaveic neliels brīnums…

Spēle šovakar sāksies pulksten 21.00 pēc Latvijas laika. Tai LIVE režīmā būs iespēja sekot līdzi arī Eiropas Volejbola konfederācijas mājas lapā internetā – www.cev.lu. Igaunijas klubs ir vienīgais no Baltijas klubiem, kuram šī sezona Eiropas kausu turnīros izdevusies. Vai „Selver” klubam arī šodien izdosies turpināt veiksmīgo „Eiropas iekarošanu”?

Atgādināsim, ka „Schenker” līgā (pamatturnīrā) „Selver” volejbolisti jau nodrošinājis pirmo vietu un būs vieni no favorītiem arī „play-off” turnīrā.

Izmantotie resursi:
www.cev.lu

     [+] [-]

, 2008-02-20 20:32, pirms 17 gadiem
nu nez, nez, bus smagi!!! protams jacer jau uz to labako, moska, ja sikaste izsaus, tad bus!!!

     [+] [-]

, 2008-02-20 21:52, pirms 17 gadiem
Brīnums nebus...