Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Hotuļevs atgriežas Francijā

Jānis Celmiņš

Hotuļevs atgriežas Francijā
Vladislavs Hotuļevs (pa kreisi) atkal Francijā
Foto: vitre.maville.com

Latvijas volejbolists Vladislavs Hotuļevs karjeru turpinās Francijas čempionāta "Pro A" līgas klubā "Rennes". Hotuļevs savas karjeras laikā jau ir spēlējis Francijas čempionātā.

Sezonu Hotuļevs iesāka "Schenker" līgā, kur aizvadīja vairākas spēles Kaļiņingradas "RGU Yantar" kluba rindās, taču nu pēc divu gadu pārtraukuma (spēlēja Spānijā un Itālijā) atgriezies Francijas "Pro A" līgā, pievienojoties vienai no vājākajām līgas komandām "Rennes".

"Rennes" komandu pārstāv arī divi igauņi Raimo Pajusalu un Keits Puparts. Līgumu ar Francijas klubu Hotuļevs parakstījis uz sešiem mēnešiem – līdz šīs sezonas beigām. Ja volejbolists izies visas medicīniskās pārbaudes, "Rennes" komandā viņš varētu debitēt jau šajā nedēļas nogalē, kad tai paredzēta spēle ar "Robert Grenon" vienību.

Izmantotie resursi:
Vitré.maville.com - Info actualité sport...

  +1 [+] [-]

, 2011-01-20 21:27, pirms 14 gadiem
Vladislavs Hotuļevs (pa kreisi) atkal Francijā
Foto: vitre.maville.com

Vai patiešām Vladislavs Hotuļevs (pa kreisi) ir tas pats Vladislavs Hotuļevs , ko mēs visi pārējie pazīstam ? Vai autoram ir jāsāk apgūt , kura ir LABĀ ROKA , kura KREISĀ ???????????????????????????

     [+] [-]

, 2011-01-20 22:09, pirms 14 gadiem
Vecums nenāk viens!

     [+] [-]

, 2011-01-22 01:02, pirms 14 gadiem
Kāds var mani apgaismot, kas viņam notikās, ka pēkšņi no Francijas un Spānijas viena no stiprākajiem klubiem , viņš aizgāja uz kkādu RGU Yantar?? ģimenes lietas, trauma, švaka spēle?