Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

VK "Ventspils" gadu sāk ar mainīgām sekmēm

VK "Ventspils" gadu sāk ar mainīgām sekmēm
Volejbola klubs "Ventspils"

VK "Ventspils" otro apli sāka nedēļu vēlāk nekā citas komandas, tāpēc sestdien un svētdien bija jāizvada četras spēles. Katrā no dienām tika aizvadīti astoņi seti pēc kārtas.

Jāpiemin arī tas, ka VK "Ventspils" komandā ir notikušas dažas vērā ņemamas spēlētāju rotācijas, kas būtiski ietekmē komandas spēli. Pēc "Schenker" līgas kluba "Biolars/Olaine-Ozolnieki" lūguma, "Ventspils" līdz sezonas beigām ir izīrējuši Ozolnieku klubam savu uzbrukuma līderi Gati Vanagu. Gatis jau paspējis aizvadīt pirmo spēli "Schenker" līgā, kur teicami nodemonstrējis savas uzbrukuma prasmes un ar 26 gūtiem punktiem palīdzējis Ozolnieku klubam izcīnīt uzvaru pār Tartu "Pere Leib". Pēc vairāku spēļu izlaišanas, "Ventspils" sastāvā atgriezies pieredzējušais Māris Vensbergs, bet aptuveni mēnesi komandai nevarēs palīdzēt aizsardzības balsts – Arvis Anderšmits, kurš salauzis rokas īkšķi.

Sestdien pirmajā spēlē "Ventspils" vīru pretinieki bija SK "Aizkraukle" koamanda, kam ventspilnieki pirmajā aplī piedzīvoja vienīgo zaudējumu ar rezultātu 0:3. Arī šoreiz nebija lemts - ar daudzām kļūdām gandrīz visos spēles elementos nācās atzīt zaudējumu trīs setos – 0:3. Acīmredzot, Aizkraukles vīri ventspilniekiem ir ļoti neērts pretinieks, jo divās spēlēs nav uzvarēts neviens sets. Šī ir vienīgā komanda pret kuru VK Ventspils nav uzvarējis vēl ne seta.

Otrajā sestdienas spēlē bija jātiekas ar Kuldīgas Sporta Skolas komandu. Pirmajā tikšanās reizē Ventspilī, ar rezultātu 3:1 pārāki izrādījās mājinieki. Kuldīgas jaunie puiši savā zālē bija nolēmuši uzvaru tik viegli neatdot. Ventspilnieki arī otrajā spēlē nespēja uzlabot savu sniegumu, joprojām turpinot pieļaut ļoti daudz kļūdas visos spēles elementos. Ļoti spraigā spēlē Kuldīgas SS izcīnīja uzvaru piecos setos 3:2. Ventspilniekiem šajā dienā vajadzēja samierināties ar vienu izcīnītu punktu turnīra tabulā no sešiem iespējamiem.

Svētdien ventspilnieki pirmo spēli aizvadīja pret VK Ozolnieki, kurus pirmajā aplī uzvarēja ar 3:0. VK Ventspils pēc sestdienas neveiksmēm bija nolēmuši mainīt spēlētāju izvietojumu, kas vēlāk izrādījās pareizs lēmums, jo atkārtoti tika izcīnīta droša uzvara ar rezultātu 3:0. Pirmo reizi sezonā visu spēli pirmā tempa pozīcijā aizvadīja Aivars Černuho, rādot pārliecinošu sniegumu. Atšķirībā no sestdienas, savā ierastajā cēlāja pozīcijā spēlēja Māris Vensbergs, bet viņa brālis Valters pierādīja, ka ir vienlīdz labs gan kā cēlājs, gan libero spēlētājs, jo lieliski tika galā ar servju uzņemšanu un spēli aizsardzībā.

Svētdienas otrā spēle "Ventspils" bija pret Balviem. Arī Balvu komandu turpat Ozolniekos pirmajā aplī bija izdevies uzvarēt ar 3:0, bet jau toreiz spēle visos setos izvērtās diezgan spraiga. Svētdienas spēle pierādīja, ka abas komandas spēkos ir līdzīgas, jo tika aizvadīti pieci seti, kuros ar 3:2 uzvaru izcīnīja "Ventspils". Šajā spēlē uzbrukumā lieliski nospēlēja Andrejs Černuho un Edgars Zviedrāns.

Abas dienas diametrāli pretējas: pirmajā dienā zaudējums ar 0:3 un zaudējums ar 2:3, bet otrajā dienā uzvara ar 3:0 un uzvara ar 3:2. Kopā turnīra tabulā ierakstīti tikai seši punkti, kas, visticamāk, liks "Ventspils" komandai zaudēt pirmo pozīciju kopvērtējumā. 23. janvārī "Ventspils" uzņems SK "RTU UPS". Pirmajā savstarpējā tikšanās reizē izbraukumā uzvaru izcīnīja "Ventspils" ar rezultātu 3:1.Spēles sākums sestdien 14:00. Ieeja zālē bez maksas.

Informāciju sagatavoja:
VK "Ventspils"

Vai Volejbola klubs "Ventspils" uzvarēs 1.līgas čempionātā?

  • 63

  • 53


  +2 [+] [-]

, 2010-01-20 13:01, pirms 15 gadiem
Nezinaju ka mums tads vispar ir! cerams bus ka FKV!

     [+] [-]

, 2010-01-20 13:10, pirms 15 gadiem
uz jautajumu vai uzvares 1.ligu?domaju ka nee..negribetos ticet ka ventspils komanda bez vanaga vares veel kko uzvaret..to jau pierada pirmas speles ka bezzobains zaudejums pret aizkraukli un peec tam veel vinjus apspeelee puishelji no kuldigas
domaju ka ventspils netiks pat 3nieka..

     [+] [-]

, 2010-01-20 14:18, pirms 15 gadiem
Nu negribētos tev piekrist..starp spēlēm komandām ir bijis liels pārtraukums, un pirmās spēles neko vēl nenozīmē..otrā diena pierādīja pretējo ka komanda var spēlēt labi un uzvarēt bez vanaga, par 3 grūti teikt nāks tuvāk tad jau varēs izteikt secinājumus, aizkraukle ir neparocīgs pretinieks jā, bet komanda var saņemties un uzvarēt jebkuru pretinieku..

     [+] [-]

, 2010-01-20 14:42, pirms 15 gadiem
Play-off spēlēs viss sākas no jauna - tad arī redzēs, kas un kā...
Ventspilnieki turās!

     [+] [-]

, 2010-01-20 14:57, pirms 15 gadiem
Sestdienu Ventspils var norakstīt - bija gan cirks uz laukuma, gan malā,
novietojums ar nebija atbilstošs spēlētājiem, kas galā sasummējās un gala rezultātā viens spēlētājs spēles laikā noķer bumbu ar abām rokām, pārējie saķer galvas un viens no dusmām aizsper bumbu pret griestiem, dzeltenais plāksteris un zāģis, un paldies - spēle izdevusies.

     [+] [-]

, 2010-01-20 15:27, pirms 15 gadiem
Aizkrauklei VK Ventspils zaudēja arī pirmajā aplī (ar Vanagu ierindā). Pagaidām ļoti neērts pretinieks, lai gan, cik dzirdēju, 1/3 punktu iesita 1.temps, 1/3 - Benjavs, bet 1/3 paši ventspilnieki atdeva. Protams, Vanags bija ļoti nozīmīgs spēlētājs, bet spēlē komanda. Ja servi nevar paņemt, tad arī Celitāns neko nelīdzēs.

     [+] [-]

, 2010-01-20 17:05, pirms 15 gadiem
vēl jāpiebilst: ja spēlētāji nav gatavi nokrist (kaut līdaciņu), lai izvilktu nesarežģitu bumbu metra attālumā no kājas, tad arī Celitāns nelīdzēs (kautgan Vanags vienmēr noderēja kā glābējs pie sliktas serves uzņemšanas).

     [+] [-]

, 2010-01-20 17:53, pirms 15 gadiem
Erki Nool rakstīja: Nu negribētos tev piekrist..starp spēlēm komandām ir bijis liels pārtraukums, un pirmās spēles neko vēl nenozīmē..otrā diena pierādīja pretējo ka komanda var spēlēt labi un uzvarēt bez vanaga, par 3 grūti teikt nāks tuvāk tad jau varēs izteikt secinājumus, aizkraukle ir neparocīgs pretinieks jā, bet komanda var saņemties un uzvarēt jebkuru pretinieku..
jaa paskaties ko tad vinji ir uzvareejusi..otru vaajaako komandu un veel vienu no vajajaam...un turklaat nejau parliecinoshi...

     [+] [-]

, 2010-01-20 20:15, pirms 15 gadiem
Nu katram gadās, vai tu zini kadu sportistu vai komandu, kas nav zaudējusi kādai vājākai komandai..
Un es nezinu vai tie paši Balvi ir baigi švakie es domāju, ka visām komandām līmenis aug un sezonas beigas var būt dažādas..

     [+] [-]

, 2010-01-20 21:11, pirms 15 gadiem
iet jau runa par to ka vinji vairs bez vanaga nav nekaada stipra komanda..

     [+] [-]

, 2010-01-20 21:50, pirms 15 gadiem
Nu jā bet tad Māris Veinsbergs, neatsvērs Vanaga prombūtni?
Es domāju, ka tu kļūdies, laiks ies un rezultāti rādīs, protams, ka tas ir zaudējums komandai, bet tas jau nenozīmē, ka komanda jānoraksta, spēlēs redzēs..

     [+] [-]

, 2010-01-20 23:29, pirms 15 gadiem
Erki Nool rakstīja: Nu jā bet tad Māris Veinsbergs, neatsvērs Vanaga prombūtni?
Es domāju, ka tu kļūdies, laiks ies un rezultāti rādīs, protams, ka tas ir zaudējums komandai, bet tas jau nenozīmē, ka komanda jānoraksta, spēlēs redzēs..
tu man ta skiet ka neko nesaproti neko no voleijbola..vensbergs ir celajs un vanags ir dioganale..nevis neticu bet zinu ka vensbergs nav nekads nazis uzbrukuma..

     [+] [-]

, 2010-01-21 00:01, pirms 15 gadiem
Nu jā..var jau būt, ka tu esi lielāks spečuks..
Es tik saku, ka viena spēlētāja aiziešana nenozīmē komandas norakstīšanu, domāju, ka Ventspils var cīnīties ar jebkuru no šīm komandām un arī uzvarēt..tā kā vari iet un sacerēt citus dramaturģijas sacerējumus

     [+] [-]

, 2010-01-21 10:58, pirms 15 gadiem
He.
Gada beigās gadījās redzēt, kā Ventspils bez Vanaga, Anderšmita, M.Vensberga, kas ir 3 pamatsastāva veči, uzvarēja Valgundi (līdervienība 1.līgā), kas bija spēcīgākajā sastāvā.
Tas gan bija Talsus kausa pusfinālā, bet tik un tā nav tik bezcerīgi, kā kāds dramatizē.

     [+] [-]

, 2010-01-21 19:06, pirms 15 gadiem
Viens gan jāatzīmē par sestdienu Kuldīgā un par ko jābrīnās, ka kas tāds notiek volejbola pilsētā.
Sestdienas spēlē Kuldīgas treneris esot uzbļāvis Ventspils 6-8 līdzjutējiem , kuri esot ....... dziedājuši arī izspēļu laikā "Ventspils, Ventspils, Ventspils ....", un ja nebeigšot, lidos ārā ar visam savam bundžām!!!!

Jautājums.
1.līga un tās spēles ir domātas pašiem priekš sevis vai skatītājiem? Ja pašiem priekš sevis, vai nav jābrīnās, ka volejbols iznīkst Latvijā, ja atsevisķi subjekti vēlas spēlēt slēgtās zālēs bez līdzjutējiem?

     [+] [-]

, 2010-01-22 00:30, pirms 15 gadiem
bitron rakstīja: He.
Gada beigās gadījās redzēt, kā Ventspils bez Vanaga, Anderšmita, M.Vensberga, kas ir 3 pamatsastāva veči, uzvarēja Valgundi (līdervienība 1.līgā), kas bija spēcīgākajā sastāvā.
Tas gan bija Talsus kausa pusfinālā, bet tik un tā nav tik bezcerīgi, kā kāds dramatizē.
ko tu dzen zosis? baigi jau vinneja 3:2, kad bija vanags ari nospeleja 3:2 tajos pasos talsu macos, taakaa nevag uzpuust burbuli par ventspils superkomandu

     [+] [-]

, 2010-01-22 08:14, pirms 15 gadiem
Izskatās, ka alimeo87 ir kāds no aizvainotajiem 1.līgas nepilngadīgajiem puikām (stils nodod)...

Neko īpašu man nepasakot - tikai novērojumu, pretī tāds uzbrauciens gan man, gan komandai...

     [+] [-]

, 2010-01-22 09:48, pirms 15 gadiem
nesaprotu, kur ir problēma? Ventspils ir par stipru? par vāju? pārāk labi spēlē? vai pārāk slikti? spēlētājiem pārāk līki deguni? vai arī pārāk taisni? tas, ka VK "Ventspils" spēlēja Vanags, man šķiet, ir ieguvums visai 1.līgai. tā vietā, lai sēdētu brīvdienās pie TV, viņš brauca uz spēlēm, lai gan pamācītu savas komandas jaunos spēlētājus (tas jau nekas, ka visi ir 20 gadnieki, 1/4 komandas tikai 3.gadu spēlē volejbolu), gan arī lai dotu iespēju citu komandu jaunajiem uzspēlēt pret sevi. vai tad nebija forša sajūta, ja izdevās uzlikt Vanagam bloku, vai arī apspēlēt viņu aizsardzībā?
nesaprotu par ko cepšanās? vairums spēļu ir interesantas un skatāmas. ja komandas spētu dabūt uz zāli skatītājus, tiem būtu, ko redzēt. ja ir tā, kā bitron te iepriekš minēja (par skatītāju lamāšanu), tad tas ir kaut kas man nesaprotams... tad sanāk, ka nevēlami ir gan Ventspils spēlētāji un komanda, gan arī skatītāji. iedvesmojoši.

     [+] [-]

, 2010-01-22 10:37, pirms 15 gadiem
Visticamāk, cep, daži subjekti ir aizvainoti, ka kautkāda Ventspils no meža ar 3/4 spēlētāju (finansisti, uzņēmēji, skolotāji, vērtētāji, dārznieki utt.), kuri nekad nav spelejuši pat 1.līgā bet gan sētā ar 3 gadu pieredzi, uzradusies ne no kurienes un ir noslānījusi dažu labu ilggadēju komandu 1.riņķī un vēl nav kauna atrasties vādībā tabulā.

     [+] [-]

, 2010-01-22 17:10, pirms 15 gadiem
bitron rakstīja: Izskatās, ka alimeo87 ir kāds no aizvainotajiem 1.līgas nepilngadīgajiem puikām (stils nodod)...

Neko īpašu man nepasakot - tikai novērojumu, pretī tāds uzbrauciens gan man, gan komandai...
stils nodod vai ne, bet tu atkal kļūdijies, ari tapat ka taja komentara par to ka valgunda bija sava spēcīgākajā sastāvā.. Kļūdijies ari par to ka tas bija baigais uzbrauciens, nevajag rakstit faktus kas nav patiesi un līdz ar to nebūs ne aizrādījumu ne kašķu...tā kā vēlreiz vari droši pārskatīt spēles protokolus ar spēlētājiem un pārbaudīt...vismaz jau labi ka spēji nosaukt tos kas nebija ventspils komandas sastāvā todien..

     [+] [-]

, 2010-01-22 17:14, pirms 15 gadiem
bitron rakstīja: Visticamāk, cep, daži subjekti ir aizvainoti, ka kautkāda Ventspils no meža ar 3/4 spēlētāju (finansisti, uzņēmēji, skolotāji, vērtētāji, dārznieki utt.), kuri nekad nav spelejuši pat 1.līgā bet gan sētā ar 3 gadu pieredzi, uzradusies ne no kurienes un ir noslānījusi dažu labu ilggadēju komandu 1.riņķī un vēl nav kauna atrasties vādībā tabulā.
neviens jau nesaka to ka ventspils ir slikta komanda, komanda ir laba, tāpat kā daudzas citas 1.līgas komandas.... un nav nozimes tam kas ir spēlētājs ārpus sporta, vai tas būtu mežistrādnieks vai deputāts, tas par profesijām bija mazliet lieki..

     [+] [-]

, 2010-01-22 17:57, pirms 15 gadiem
he jautajums tads.. kuraa no komandam gan 1.liga gan nacionalaja liga ir merkjtieciigi un profesionali volejbolisti???

un juus jau par taalu aizgajat!! viss jau gaaja par to ka ventspils bez vanaga vairs nav pieskaitaama pie favoritiem..

a un par to talsu kausu.. valgundi uzvareja komanda no laidzes 3:2 un pec tam finala zaudeja ventspilij ar 0:3.. aa un taa starpcitu ventspilij bija visi kadri iznjemot M.Vensbergu

     [+] [-]

, 2010-01-27 10:05, pirms 15 gadiem
Zin..man jau7 šitie cepēji ir apnikuši..jus tik zinat kā atrāk nodr..īt dīvānā..
Kada jēga ar jums strīdēties tā vai tā skriesiet sienā..jo kā nekā spečuki tak esat..ps noteikti uz PS2