Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"ELVI/Kuldīga" mērķē uz medaļām

Andrejs Siliņš

Uzsākot jauno sezonu, ELVI/Kuldīga volejbola komandas sastāvs papildināts ar vairākiem jauniem spēlētājiem, plānots cīnīties par medaļām vairākos turnīros, kā arī iesildoties sezonai rīkot tradicionālās starptautiskās sacensības „ELVI kauss 2007”.

„Ņemot vērā sasniegumus aizvadītajā sezonā un nopietno sagatavošanās darbu starp sezonām, prognozējam, ka šajā sezonā Schenker līgā cīnīsimies par medaļām, arī Latvijas čempionātā un Latvijas kausā plānojam spēlēt finālā,” norāda komandas treneris Andris Šmēdiņš.

Komandu nesen papildinājuši arī vairāki jauni spēlētāji - Vjačeslavs Grimailovs un Ēriks Baiks, kas SK „ELVI/Kuldīga” pievienojušies no „Tartu Pere Leib” (Igaunija) komandas, Gatis Vanags no SK „Rīga”, kā arī Ilmārs Balodis, kurš iepriekšējo sezonu aizvadījis Kiprā un vairākas sezonas bijis VK „Falk Parnu” komandas spēlētājs. Iespējams, komandas sastāvā būs arī pērn Ukrainas superlīgā uzvarējušās komandas „Lokomotiv” (Harkova, Ukraina) spēlētājs Andrejs Ļevčenko.

Arī šogad 21.-22. septembrī Kuldīgā norisināsies „ELVI kausa” izcīņa volejbolā – starptautiskas sacensības vīriešu komandām, kurās līdz ar ELVI/Kuldīga komandu piedalīsies arī „Stroiteļ” (Baltkrievija, Minska), „Vilnius” (Lietuva, Viļņa), un SK „Cēsu alus,” informē SK ELVI/Kuldīga valdes loceklis Indulis Laškovs.

„ELVI ir īpašs prieks un gods jau ceturto sezonu atbalstīt „ELVI/Kuldīga” volejbola komandu, kas ir nacionāla mēroga profesionāļi. Tas ir vēl viens apliecinājums tam, ko spēj savējie – sākot kā vietējā Kuldīgas komanda, spēlētāji dažu gadu laikā attīstījušies līdz nopietna līmeņa komandai. Savējie – ELVI/Kuldīga volejbola komanda popularizē arī Kuldīgas pilsētas vārdu, par ko lepojas gan komandas atbalstītāji, gan vietējie iedzīvotāji,” uzsver veikalu tīkla ELVI partnera SIA „Linde pārtika” īpašnieks Kaspars Bergmanis. „Vienmēr esam atvērti sadarbībai arī ar citiem atbalstītājiem, lai komandas spēli paceltu jaunā līmenī.”

„Vienmēr esam centušies atbalstīt sportistus, kuru sasniegumi ļauj izskanēt Kuldīgas vārdam, tāpēc par ELVI/Kuldīgas volejbola komandas panākumiem nacionālā līmenī ir sevišķs gandarījums,” skaidro Kuldīgas domes priekšsēdētājs Edgars Zalāns.


“Jau vairākkārt esam teikuši un ar darbiem apliecinājuši, ka, SEB Unibanka ir sociāli aktīva banka, kas savu iespēju robežās cenšas pamanīt ikvienu sporta veidu, ikkatru komandu un tās spēlētājus. Esmu gandarīts, ka mūsu ieguldījums ir palīdzējis komandas vārdam izskanēt vēl plašāk un dod iespēju lieliskiem sportistiem iet pretī savam mērķim,” stāsta SEB Unibankas prezidents Ainārs Ozols.

     [+] [-]

, 2007-09-19 15:35, pirms 17 gadiem
Malači, Kuldīga/ELVI labākie!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-09-19 16:06, pirms 17 gadiem
cerams, ka meerkjee ar optisko teemekli, savaadaak var sanaakt aizshaut peec piena pie saveejiem.

     [+] [-]

, 2007-09-19 17:19, pirms 17 gadiem
Labākajā gadījumā var pretendēt uz bronzu nacionālajā play-off.Nokāpjat taču uz zemes.