Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latvijas vilki "LIDO" pusdieno kopā ar mediju pārstāvjiem

Latvijas vilki "LIDO" pusdieno kopā ar mediju pārstāvjiem
Foto: LVF

Uz nedēļas jubilejas pusdienām gatavošanās posmā Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēm Latvijas izlases volejbolisti šodien Rīgā, Krasta ielas "LIDO" bija aicinājuši arī mediju pārstāvjus. Par pirmajām darba dienām jaunajā amatā atskaitījās komandas kapteinis Romāns Saušs, izlases dalībnieki atbildēja uz žurnālistu jautājumiem gan masveidā, gan zobs pret zobu, valstsvienības galvenais treneris Avo Kēls vadīja erudīcijas viktorīnu, bet "LIDO" pārstāvim Sandim Ozoliņam ilgi pierunāt dalībniekus nobaudīt firmas produkciju nenācās – garšīgi!

Latvijas vilki barā pulcējušies nedēļu, un nedēļu viņi bauda “LIDO” gardumus. Spēka vajag daudz – šobrīd tiek ielikta fiziskās sagatavotības bāze, lai visspēcīgākie būtu augusta vidū, kad notiks divas Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēles – viesos ar Izraēlu un “Arēnā Rīga” - “gadsimta mačs” ar Igauniju.

Šogad esam ieguvuši jaunu veidolu nacionālajām valstsvienībām, kas attiecas arī uz sieviešu un jauniešu izlasēm,” “LIDO” atpūtas centrā Krasta ielā pārmaiņas apkopoja no Eiropas U-22 čempionāta organizācijas darbiem Jūrmalā aizlienētais Latvijas Volejbola federācijas (LVF) ģenerālsekretārs Edgars Zaiženijs. “Vakar par vilkiem kļuva arī futbolisti, taču mēs bijām pirmie un centīsimies godam nest Latvijas vārdu Eiropā un pasaulē. Mūsu galvenais sponsors ir “top!” veikalu tīkls, bet viens no lielākajiem atbalstītājiem ir “LIDO”. Tāpēc šodien esam šeit, lai dalītos ar jaunumiem par gatavošanos Eiropas meistarsacīkšu atlases turnīram.”

“LIDO” pārstāvis Sandis Ozoliņš, tas pats, kurš savās rokās turējis Stenlija kausu, novēlēja veiksmi un izteica prieku, ka “volejbolisti pievienojušies to sportistu pulkam, kas draudzējas ar “LIDO”. Jaunajā virzienā ejam kopā kopš paša sākuma, ceļa kulminācija būs 19. augustā “Arēnā Rīga”, bet dienu iepriekš norisināsies volejbola festivāls ““LIDO” Volley Fest 2018”. Aicinām tajā piedalīties. Savukārt mēs būsim klāt “Arēnā Rīga”. Esam bijuši kopā, jo atbalstām aktīvu un veselīgu dzīvesveidu. Turklāt arī mūsu akcionāri ir draugos ar sportu.“

“Prieks redzēt, ka žurnālistu ar katru pasākumu kļūst arvien vairāk, diemžēl volejbolistu – arvien mazāk,” par skaitliskā sastāva izmaiņām, attaisnojošu iemeslu dēļ iztrūkstot dažiem volejbolistiem, jokoja izlases galvenais treneris Avo Kēls. “Eiropas līgā esam paveikuši labu darbu, un esam kļuvuši spēcīgāki. Gatavojoties finālčetriniekam, pieļāvu kļūdu, un paldies puišiem, ka tādā grūtā situācijā viņi izcīnīja 3. vietu. Tagad klāt nācis Hermans Egleskalns un pāris jauno puišu, kas varbūt ne tagad, bet pēc gada vai trim var būt labs papildinājums izlasei. Motivācija puišiem ir augsta, un spēles augustā un janvārī rādīs, kādu darbu esam paveikuši. Cerams, ka rezultāts būs labs un būsim iekļuvuši Eiropas čempionāta finālturnīrā.”

Pusdienām ejot uz beigām, Avo Kēls sadalīja vilkus un viņus aprakstošos spalvas brāļus četrās komandās un sarīkoja viktorīnu. Romāna Sauša komanda precīzi nosauca volejbola bumbas svaru (270 gramu), cilāti tika jautājumi par robežām, ogām, ministru skaitu Latvijā, SOK prezidenta Tomasa Baha sporta veidu, himnām, sekmīgāko futbola izlasi un citi. Ieguvēji šajā spēlē bija visi. Zaudētāju nebija.

Izmantotie resursi:
volejbols.lv

     [+] [-]

, 2018-07-19 20:32, pirms 6 gadiem
Вы бросите курить навечно за одну ночь, если воспользуетесь этим советским методом https://elbo.in/vdoh Не прикладывая никаких волевых усилий я просто забыл о сигаретах и не курю 2 года, а курил 16 лет!

     [+] [-]

, 2018-07-19 20:45, pirms 6 gadiem
Puiši, man ir nepieciešams, lai skatītāji tulkotu))
Es sāku spēlēt 5 minūtes!
Ja tas ir neērti, dodieties uz priekšu un vienkārši izskatu!
Tas ir starp kollapu >>> sisisa.tk