Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Notikusu EČ jauniešiem finālturnīru grupu izloze

Jānis Celmiņš

17. janvārī notikusi Eiropas volejbola čempionāta kadetiem grupu izloze. Kā zēnu tā meiteņu komandas salozētas četrās grupās pa trim komandām un jau 4. aprīlī Roterdamā uzsāks cīņu par Eiropas čempionu tituliem.

Izlozi veica CEV vecākais viceprezidents Filips Berbens un CEV viceprezidents Renato Arena. Kā zēnu tā meiteņu izlases salozētas četrās grupās pa trim komandām katrā. Eiropas čempionāta kadetiem finālturnīrā tiks noteiktas arī tās komandas, kuras vasaras beigās startēs Pasaules čempionātā.

CEV vecākais viceprezidents Filips Berbens pēc izlozes pauda gandārījumu par līdzšinējo turnīra organizāciju un to, ka gan meiteņu, gan zēnu finālturnīri risināsies vienā valstī. "Tas, ka abi Eiropas čempionātu finālturnīri risināsies vienā valstī neapžaubāmi ir liels ieguvums. Šī ideja noteikti ir apsveicama. Sacensību organizatori ir kā paraugs turnīru organizēšanā, tāpēc ar lielu nepacietību gaidu šīs sacensības," teica Berbens.

Jau ziņojām, ka Latvijas jauniešu izlases finālturnīram nespēja kvalificēties.

EČ grupu izloze kadetiem:

A grupa: Francija, Baltkrievija, Spānija
B grupa: Nīderlande, Polija, Austrija
C grupa: Beļģija, Bulgārija, Itālija
D grupa: Krievija, Serbija, Ungārija

EČ grupu izloze kadetēm:

A grupa: Krievija, Beļģija, Slovākija
B grupa: Nīderlande, Ungārija, Ukraina
C grupa: Vācija, Serbija, Grieķija
D grupa: Itālija, Turcija, Čehija

Izmantotie resursi:
cev.lu