Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Romualds Vambuts

Foto: "Lāsei-R/Rīga" zaudējums arī šodien

Divu Latvijas komandu duelī "Lāse-R/Rīga" piedzīvoja "sauso" zaudējumu pret "Biolars" – 21:25, 23:25, 22:24. "Lāse" šajā nedēļas nogalē divos mačos nav uzvarējusi ne seta.
Foto: Romualds Vambuts


, 2011-12-21 20:35, pirms 12 gadiem
Njā !!! Es pat godīgi nezinu ar ko lai sāk !!!
Sestdienas spēlē Lāse ar 0:3 zaudēja Pērnavas komandai ! Tas it kā būtu loģiski ! Pērnavas komanda ir spēcīgāka par mūsu ''LĀSĪTI'' ! Bet ja mūsu Lāses džekiem galvas darbotos un sirdīs būtu gribas spēks,tad varētu arī uzvarēt !

Biju svētdien 18.12.11 pavērot spēli pret Biolar !!! Skumji teikt,bet Lāsei pilnīga izgāšanās uz laukuma ! Pirmo setu vērojot man ar abu roku pirkstiem nepietika lai fiksētu cik kļūdas viņi pieļāva !

Biolars arī piļāva kļūdas,bet uz pusi mazāk !

Manā skatījumā ja Lāses spēlētājiem nav stimuls un gribasspēks labāk spēlēt un nepieļaut tik daudz kļūdas,tad es nezinu vairs ko piebilst !

P/s Iespējams ka spēlētājos nav problēma,bet gan treneru un asistentu lokā !
Tad ir jāmaina treneris !
R.Vildei ir viena formula (taktika),kas saglabājusies no Padomju laikiem,pēc kuras notīm viņš komandē savu komandu !
, 2012-01-13 01:45, pirms 12 gadiem
Lāsei nav pieredzejuša cēlāja ,tapēc arī ir tik daudz kļūdu un nav parliecība uzbrucējiem , Biolar atkal ļoti labi iegājis Leitis kurš parāda ,ka ir daudz labāks par Grimailovu un arī komandu prot uzmundrināt
Marta Levinska. Foto: Volejbols.lv

Latvijas volejbolistes Sudraba līgas mačā četros setos zaudē Ungārijai

LETA. Latvijas sieviešu volejbola izlase sestdien Islandē piedzīvoja zaudējumu otrajā Eiropas Sudraba līgas mačā.
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Latvijas volejbolistēm Eiropas Sudraba līgas spēles ar Islandi un Ungāriju

Šodien no rīta uz Islandi devās Latvijas sieviešu volejbola izlase, lai rīt, 17. maijā, aizvadītu spēli ar Islandi, bet dienu vēlāk – ar Ungāriju.
Edvīns Skrūders. Foto: Jastrzębski Węgiel
1

Skrūders atstāj Čempionu līgas finālistes rindas

LETA. Latvijas volejbolists Edvīns Skrūders neturpinās spēlēt Polijas čempionvienībā un Čempionu līgas finālistē Jastšembes Zdrujas "Jastrzebski Wegiel".