Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

papildināts Egleskalns un Veinbergs - Somijas čempioni, Ramma soli no zelta Bulgārijā

Jānis Celmiņš

Egleskalns un Veinbergs - Somijas čempioni, Ramma soli no zelta Bulgārijā
Normunds Veinbergs
Foto: mestaruusliiga.fi

Par Somijas čempioniem volejbolā kļuvuši divi Latvijas volejbolisti Hermans Egleskalns un Normunds Veinbergs, kuru pārstāvētā „Lakkapaa” komanda finālsērijas piektajā spēlē ar 3:2 pieveica citu mūsu volejbolistu pārstāvēto un Latvijas volejbola speciālista Uģa Krastiņa vadīto „Valepa” komandu. Tikmēr soļa attālumā līdz Bulgārijas čempionāta zelta medaļām nokļuvusi Valtera Rammas pārstāvētā Sofijas "CSKA" komanda.

Pēc pirmajām četrām sērijas spēlēm rezultāts sērijā bija 3:1 par labu „Lakkapaa” vienībai un jau svētdien komandai bija iespēja sēriju noslēgt. To Rovaniemi klubs arī izmantoja. Arī piektā sērijas spēle noslēdzās ar rezultātu 3:2. Uzvarētāju rindās 24 punktus guva Hermans Egleskalns, bet 17 punkti Normundam Veinbergam.

Zaudētājiem 18 punktus guva Ansis Medenis, kurš visu finālsēriju mocījies ar muguras savainojumu un pēdējās sezonas spēles Ansim bija īpaši smagas. Aivars Petruševics komandas kontam pievienoja 14 punktus.

Bulgārija

Tikmēr startējusi Bulgārijas čempionāta finālsērija, kuras pirmajā mačā uzvaru pār "Pirin Balkanstroy" komandu guvusi Valtera Rammas pārstāvētā Sofijas "CSKA" komanda -3:1. Valters spēlei bija pieteikts, bet laukumā nedevās.

Sērijas otrais un, iespējams, pēdējais mačs jau ceturtdien, kad "CSKA" komanda spēlēs viesos.

Izmantotie resursi:
Mestaruusliiga

     [+] [-]

, 2011-04-18 20:19, pirms 13 gadiem
Normunds ir vienkārši fenomens . Viņa vecumā spēlēt tādā līmenī un vel pie tam par uzbrucēju un kļūt par čempionu - respekt !