Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Pirmajā līgā trešie "Ventpsils" volejbolisti

Pirmajā līgā trešie "Ventpsils" volejbolisti
VK Ventspils pēc trešās vietas izcīnīšanas

Volejbola klubs “Ventspils” šodien aizvadīja izšķirošo spēli par trešo vietu Latvijas čempionātā volejbolā 1.līgā. Spraigā spēlē, savu līdzjutēju priekšā, ar rezultātu 3:1 tika uzvarēta RTU-UPS komanda. Līdz ar šo uzvaru VK Ventspils savā debijas sezonā ir izcīnījuši godalgoto trešo vietu.

Spēli daudz veiksmīgāk iesāka RTU-UPS komanda izvirzoties vadībā ar 0:4. Pirmā seta turpinājumā ventspilnieki uz laukuma izskatījās kā neiesildījušies un drīz rīdzinieku pārsvars jau sasniedz desmit punktus 8:18. Pirmā seta izskaņā spēle izlīdzinājās, bet pietuvoties VK Ventspils vīri nespēja uz pirmo setu zaudēja ļoti pārliecinoši ar 15:25.

Otrajā setā komandas punktus krāja līdzīgi. Tomēr seta vidū nelielu pārsvaru izdevās iegūt mājiniekiem, kas galvenokārt bija tāpēc, ka ventspilnieki veiksmīgāk par pretiniekiem spēlēja tieši uzbrukumā. Blokā abas komandas šodien spēlēja salīdzinoši vāji, kas vairāk ļāva izcelties uzbrucējiem. Seta galotnē ventspilnieki pieļāva vairākas kļūdas pielaižot rīdziniekus ļoti tuvu. Tomēr seta izšķirošajos brīžos ventspilnieki prata nosargāt minimālo pārsvaru un uzvarēt ar rezultātu 25:21. Līdz ar to visā spēlē rezultāts bija neizšķirts 1:1.

Trešais sets iesākās līdzīgi kā otrais – abas komandas punktus guva pamīšus. Seta vidū nelielu pārsvaru atkal ieguva ventspilnieki, bet nekur tālu RTU komanda mājiniekus neatlaida un turpināja turēties dažus punktus aiz ventspilniekiem. Tuvojoties trešā seta galotnei VK Ventspils vīri kļūdījās vienkāršās situācijās, ļaujot RTU komandai pietuvoties bīstami tuvu. Setu gan VK Ventspils līdzjutēju atbalstīti noslēdza savā labā ar rezultātu 25:22. Rezultāts spēlē kļuva 2:1, kas nozīmēja, ka mājiniekiem nepieciešams uzvarēt vēl tikai vienu setu, lai izcīnītu tik ļoti kāroto trešo vietu.

Visas šīs spēles laikā bija vērojams, ka abas komandas manāmi satraucās un tāpēc pieļauj diezgan daudz vienkāršas kļūdas. Šāda situācija turpinājās arī trešajā setā. Komandas punktus guva gan ar uzbrukumiem, gan blokiem, kā arī vienkārši tad, kad pretinieki nespēja saprasties savā starpā. Šādā spēlē veiksmīgāk iejutās mājinieki, kas izmantojot Rīgas komandas apjukumu ieguva piecu punktu pārsvaru. Šo pārsvaru ventspilnieki līdzjutēju atbalstīti prata nosargāt līdz pat seta izskaņai un uzvarēja ceturto setu ar rezultātu 25:20. Visā spēlē ventspilnieki uzvarēja ar rezultātu 3:1 un varēja ļaut vaļu priekam. Volejbola klubs “Ventspils” savā debijas sezonā izcīnījis augsto trešo vietu!

Līdz ar šo uzvaru VK Ventspils ir nodrošinājuši iespēju piedalīties pārspēļu turnīrā, lai iegūtu iespēju nākamajā sezonā spēlēt Latvijas čempionāta Nacionālajā līgā, kas, protams, būtu būtisks solis kluba attīstībā.

Kā vērtējat VK Ventspils sniegumu šajā sezonā?

  • 6

  • 9

  • 8

  • 4


  -1 [+] [-]

, 2010-04-18 21:00, pirms 14 gadiem
zheel,ka netika uz nacionaalo Liigu!

     [+] [-]

, 2010-04-18 21:21, pirms 14 gadiem
Vēl jau visas iespējas iekļūt Nacionālajā līgā.

     [+] [-]

, 2010-04-18 23:12, pirms 14 gadiem
he jautajums vai vispaar taas paarspeless kaa tadas notiks jo cik zinams viss tiek sarunats kursh speless kuraa liiga un nauda lielss faktors..