Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

LČ Nacionālās līgas bronza SK "Vecumnieki" volejbolistu īpašumā

Jānis Celmiņš

LČ Nacionālās līgas bronza SK "Vecumnieki" volejbolistu īpašumā
SK "Vecumnieki" komandas volejbolisti var priecāties
Foto: www.vecumnieki.lv

Šodien, 18. aprīlī Vecumnieku sporta zālē tika aizvadīta ceturtā spēle par bronzas medaļām Latvijas volejbola čempionāta Nacionālajā līgā starp SK "Vecumnieki" un "Jēkabpils" SC komandām. Saspringtā spēlē ar 3:0 (25:15,27:25,31:29) uzvarēja mājinieki tādējādi uzvarot visā sērijā ar 3:1 un iegūstot LČ Nacionālās līgas bronzas godalgas.

Sākumsastāvi:

SK Vecumnieki: Plūme. Dombrovskis, Volodins, Garklāvs, Sproģis, Kovals, libero Kalniņš.

Jēkabpils SC: Grunte, Grunte, Puķītis, Zirgelis, Gendelis, Kampāns, libero Orups.

Spēle...

Spēle iesākās ļoti nervozi, abas komandas kļūdījās servēs. Ar katru nākošo izspēli komandas kļuva arvien drošākas. SK Vecumnieki volejbolisti, savu līdzjutēju atbalstīti, kas šajā spēlē bija sanākuši ļoti kuplā skaitā, pārņēma spēles iniciatīvu savās rokās un pilnībā kontrolēja spēles gaitu. Vienā no epizodēm U.Dombrovskis atsvaidzināja veco traumu un līdz ar to Uģim spēle bija galā (spēlētājs tika aizvests uz slimnīcu uz pārbaudēm). Veiksmīgi spēlē iesaistījās K.Lisovskis. Pirmais sets tika uzvarēts ar 25:15.

Otrajā setā iespēlējās arī viesi no Jēkabpils. Pamazām, bet neatlaidīgi jēkabpilieši krāja savu pārsvaru. Seta izskaņā savas emocijas nespēja savaldīt G.Kalniņš, kas par nesportisku rīcību saņēma dzelteno kartiņu(18:21), tas pasliktināja izredzes uz pozitīvu iznākumu. Komandas apmainījās ar punktu guvumiem. Pie rezultāta 19:23 SK "Vecumnieki" treneris J.Plūme pieprasīja otro pusminūtes pārtraukumu. Šī pauze spēlē palīdzēja, mājiniekiem izdevās piecu punktu izrāviens (24:24). Atlikušajās izspēlēs komandas astotā spēlētāja iedvesmoti, mājinieki izrāva uzvaru otrajā setā ar 27:25. Spēlē 2:0.

Trešo setu nedaudz veiksmīgāk iesāka viesi, iegūstot nelielu pārsvaru, bet mājinieki atspēlēja trīs punktus pēc kārtas, kas lika jēkabpiliešiem pieprasīt pārtraukumu(8:7). Seta turpinājumā abu komandu treneri iesaistīja rezervistus, tādējādi noturot ļoti augstu spēles līmeni. Abas komandas cīnījās punkts punktā. Atliekot seta atrisinājumu uz pašām seta beigām. Seta izskaņa izvērtās ļoti saspringta. Abu komandu spēlētāji kļūdījās servēs. SK "Vecumnieki" spēlētāji, veiksmīgi nospēlējot aizsardzībā, spēja svara kausus nosvērt sev pa labu un svinēt uzvaru setā ar 31:29, visā spēlē ar 3:0, un visā sērijā ar 3:1.

Komentārs...

SK Vecumnieki trenera J. Plūmes pēc spēles komentārs: „Grūti kaut ko pateikt! Beidzot tikām pie medaļām! Uz šo gājām divus smagus gadus, beidzot tikām atalgoti! Šādā atmosfērā, kāda šodien valdīja sporta zālē, mēs nedrīkstējām nospēlēt sliktāk kā to izdarījām. Liels prieks un vēl lielāks paldies, visiem kas bija kopā ar mums šajā spēlē! Ceru ka ar Uģi viss būs kārtībā! Paldies zēni par uzvaru, diemžēl uz spēli var pieteikt tikai 12 un spēlēt uzreiz var tikai seši, bet bez tiem zēniem, kas bija starp līdzjutējiem mums šo mērķi būtu grūti sasniegt. Paldies mūsu ģimenēm, kas mūs atbalstīja no pirmā treniņa līdz pēdējai spēlei!”

Jau ziņojām, ka Nacionālās līgas zelta medaļas ieguva "OC Limbaži" komanda.

Izmantotie resursi:
vecumnieki.lv

     [+] [-]

, 2009-04-18 22:53, pirms 15 gadiem
Savejie!

     [+] [-]

, 2009-04-18 23:42, pirms 15 gadiem
Kaža monstrs, vienā diena klapē studentus un lotgoliešus!