Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Mārtiņš Pļaviņš: "Trenējamies ļoti nopietni"

Jānis Celmiņš

Mārtiņš Pļaviņš: "Trenējamies ļoti nopietni"
Mārtiņš Pļaviņš
foto: fivb.com

Noslēgumam tuvojas klasiskā volejbola sezona, bet pie durvīm jau klauvē jaunā pludmales volejbola sezona. Uz Austrāliju, kur no 25. – 30. martam risināsies pirmais Pasaules kausa posms, jau devušies Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Samoilovs.

Šodien portālam eSports.lv izdevās aprunāties ar Mārtiņu Pļaviņu, kurš pastāstīja par gatavošanos pirmajam FIVB Pasaules kausa posmam.

„Jau vairāk kā nedēļu esam Adelaidā, kur gatavojamies pirmajam pasaules kausa posmam. Neskatoties uz karstumu, trenējamies divas reizes dienā. Rīta treniņos strādājam pie fiziskās sagatavotības – veicam dažādus vingrinājumus smiltīs, starp citu smiltis šeit ir ļoti dziļas, tāpēc treniņi te ir īpaši grūti. Vakara treniņos parasti strādājam ar bumbām. Līdz šodienai strādājām pie tehnikas, bet šodien te tiks uzlikti laukumi, līdz ar to tiksim arī trenēties uz tiem. Pēc pirmās nedēļas smiltīs esam sapratuši, ka daudz kas pa ziemu ir piemirsies un sezonas sākums noteikti nebūs viegls”, pastāstīja Mārtiņš Pļaviņš.

Jautāts par treniņu partneriem ar kuriem kopā darbojas Latvijas čempioni, Pļaviņš teica – „Trenējamies kopā ar visiem, kuri ir gatavi, esam trenējušies pat kopā ar citu valstu meitenēm (smejas). Krievijas labākie dueti trenējas pēc savas programmas, taču viņi paši mums piedāvāja šīs nedēļas beigās trenēties kopā, skatīsimies. Igauņi pagaidām te vēl nav, ceram, ka drīz ieradīsies.”

„Vakaros aizmiegam bez problēmām, jo enerģijas patēriņš dienas laikā ir neiedomājams,” sarunas noslēgumā saka Pļaviņš.

Plašāku interviju ar Mārtiņu Pļaviņu portāla eSports.lv lietotājiem būs iespējams lasīt aprīļa sākumā, pēc pirmā Pasaules kausa posma Adelaidā.

Atgādināsim, ka Pļaviņš / Samoilovs šobrīd ir viens no diviem (otrs - Minusa / Jursone) Latvijas duetiem, kurš turpina reāli pretendēt uz iekļūšanu Pekinas Olimpisko spēļu pludmales volejbola turnīrā. Teorētiskas izredzes kvalificēties Olimpiskajai Pekinai ir arī kurzemniekiem Jānim un Tomam Šmēdiņiem. Pirmais FIVB Pasaules kausa posms jau no 25. līdz 30. martam risināsies Austrālijas pilsētā Adelaidā.

  +3 [+] [-]

, 2008-03-18 14:26, pirms 17 gadiem
Cerams dzzeki paraadiis labaako sniegumu kaads jebkad ir bijis, un kaadaa posmaa ielauziisies TOP 4...
Nu braaljiem es neredzu iespeeju kvalificeeties, pat P/S ir veel jaatiek, jo rez. summa ir uz robezhas, un ja citi pieliks tad var netik, cereesim uz to labaako.
Lai veicas.