Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Egleskalnam un "Noliko Maaseik" zaudējums Beļģijas kausa izcīņas finālā

Jānis Celmiņš

Egleskalnam un "Noliko Maaseik" zaudējums Beļģijas kausa izcīņas finālā
Hermans Egleskalns (Nr. 2)
Foto: noliko-maaseik.com

Zaudējumu Beļģijas kausa izcīņas finālā piedzīvojusi Latvijas volejbolista Hermaņa Egleskalna pārstāvētā „Noliko Maaseik” komanda, kas vakar Antverpenē notiekošajā finālmačā ar 1:3 piekāpusies „Knack Roeselare” volejbolistiem.

Hermans Egleskalns maču sāka sevis pārstāvētās komandas pamatsastāvā, taču epizodiski tika arī nomainīts, visā mačā gūstot 16 punktus (uzbrukumā 50%), no kuriem vienu ar bloku.

Sagaidāms, ka tieši „Noliko Maaseik” un „Knack Roeselare” komandas šosezon sadalīs Beļģijas čempionu titulu. Abas komandas pēc Beļģija regulārā čempionāta beigām ieņem pirmās vietas.

Itālija

Zaudējumu Itālijas čempionāta A1 līgā piedzīvojusi Gundara Celitāna pārstāvētā „Casa Modena” komanda, kas svētdienas vakarā ar 1:3 piekāpās turnīra tabulā blakus esošajai „Bre Banca Lanutti Cuneo” vienībai. Celitāns arī šajā mačā bija sev ierasti rezultatīvs, gūstot 23 punktus (uzbrukumā 55%), no kuriem piecus ar bloku. Līdz regulārā čempionāta beigām Itālijas čempionātā vēl atlicis aizvadīt trīs kārtas.

Zaudējumu Itālijas čempionāta A2 līgā svētdien cietusi arī Jāņa Pēdas pārstāvētā „Pallavolo Loreto” komanda, kas viesos ar 2:3 atzinusi turnīra tabulas vidusdaļā atrodošās komandas „Sieco Service Ortona” pārākumu. Pēda, par spīti nelielam savainojumam, spēlēja otrā tempa uzbrucēja pozīcijā un šajā mačā guva 19 punktus (uzbrukumā 56%), no kuriem četrus ar servi, bet vienu ar bloku.

Somija

Pie kārtējā panākuma Somijas čempionātā tikusi Aivara Petruševica „Hurrikaani” vienība, kas savā laukumā pieveikusi (3:0) Salvja Cielava „Etta” komandu. Petruševicam šajā spēlē vien četri punkti (uzbrukumā 23%), bet Cielava rēķinā desmit (uzbrukumā 43%).

Tikmēr Ērika Baika 12 gūtie punkti nav glābuši „Riento” vienību no kārtējās neveiksmes pret „KoVe” volejbolistiem – 1:3.

Izmantotie resursi:
Volleyliga Belgium
Legavolley - Home Page
Mestaruusliiga

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja