Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Jaunā Volejbola federācijas valde dala pārraudzības sfēras un apstiprina viceprezidentu

Jānis Celmiņš

Jaunā Volejbola federācijas valde dala pārraudzības sfēras un apstiprina viceprezidentu
Jelgavas domes priekšsēdētājs Andris Rāviņš - Volejbola federācijas viceprezidents
Foto: Aigars Eglīte, f64

Notikusi pirmā jaunievēlētās Latvijas Volejbola federācijas Valdes sēde, kurā tika apspriesti galvenie darbības virzieni, kā arī katram valdes loceklim nozīmēta sava pārraudzības sfēra.

Par Latvijas Volejbola federācijas viceprezidentu apstiprināts Jelgavas Domes priekšsēdētājs Andris Rāviņš. Valdes sēdē tika izrunāti jautājumi par sadarbības stiprināšanu ar Latvijas Olimpisko komiteju, citām sporta organizācijām un pašvaldībām, kā arī Murjāņu Sporta ģimnāzijas un Rīgas Volejbola skolas attīstības jautājumi.

Tāpat valde pieņēmusi lēmumus, kas paredz pagaidām Volejbola federācijas sekretariātā nekādas izmaiņas netiks veiktas, kā to pirms valdes sēdes sarunā ar portālu Sportacentrs.com arī prognozēja jaunais prezidents Atis Sausnītis.

Tika atkārtoti apstiprināta Jaunatnes komisija (vadītāja Sandra Budkēviča), Tiesnešu komisija (Ilma Lokmane), Pludmales volejbola komisija (Andris Blaka), atjaunota Treneru komisija (Ģirts Mārtiņsons), Veterānu komisija (vadītājs vēl nav apstiprināts), kā arī izveidota Attīstības komisija, kuru vadīs bijušais LVF prezidents un Starptautiskās volejbola federācijas (FIVB) attīstības komisijas loceklis Almers Ludviks.

Kā jau iepriekš ziņots, LVF valdē turpmāk būs 9 valdes locekļi un prezidents. Jaunā LVF valde: Atis Sausnītis, Mareks Segliņš, Almers Ludviks, Māris Pēkalis, Rolands Keršulis, Vadims Jerošenko, Andris Rāviņš, Elmārs Rudovičs, Andris Blaka, Māris Orups.

Izmantotie resursi:
Latvijas Volejbola Federācija

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2013-01-19 04:59, pirms 12 gadiem
Kur Brokane un Cirulis?

     [+] [-]

, 2013-01-19 08:12, pirms 12 gadiem
Cilvēks, kam bija ķibele ar darba auto?

  +1 [+] [-]

, 2013-01-19 08:58, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: Valdē 3-4 darītāji : (
Pārējie?????
Vai tad? Neatradu nevienu!