Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Svētdien pa uzvarai "Jelgava/LU" un "Ropaži-MSĢ" komandām

Jānis Celmiņš

Svētdien izspēlētas vēl divas Latvijas Nacionālā čempionāta volejbola sievietēm spēles. Pie uzvarām tājās tikušas "Jelgava/LU" un "Ropaži-MSĢ" volejbolistes, bet pēc pirmā sabraukuma trim komandām ir pa divām uzvarām un vienam zaudējumam.

Svētdienas pirmajā spēlē "VK Ezerzeme" ar 0:3 (19:25, 23:25, 17:25) piekāpās "Jelgava/LU" volebolistēm, bet čempionāta pirmā sabraukuma pēdējā spēlē "SVK Rīga" nedaudz negaidīti ar 2:3 (28:26, 25:22, 13:25, 23:25, 10:15) piekāpās "Ropaži-MSĢ" komandai.

Pēc pirmā sabraukuma spēlēm turnīra tabula izsketās ļoti interesanta. Pa divām uzvarām un vienam zaudējumam ir trim komandām - "Jelgava/LU", "SVK Rīga" un "Ropaži-MSĢ". Bez panākumiem pirmajās trijās spēlēs nācies iztikt "VK Ezerzeme" volejbolistēm.

Šajā sezonā, salīdzinot ar iepriekšējo, mainīta izspēles sistēma - 4 klubu komandas izspēlē 4 apļu turnīru. Spēles notiek ar sabraukumiem. Katra klubu komanda ir atbildīga par viena sabraukuma organizēšanu. Sabraukuma spēles notiek sestdienās, svētdienās. Sestdienās klubu komandas izspēlē divas spēles dienā, svētdienās – vienu spēli dienā. Lai noskaidrotu Latvijas čempionāta vietu sadalījumu, klubu komandām tiek skaitīti punkti, kas izgūti visos sabraukumos.

Izmantotie resursi:
volejbols.lv