Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Štāla ''Amber Volley'' Baltijas līgā pārliecinoši pārspēj ''Biolars/Jelgavu''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Štāla ''Amber Volley'' Baltijas līgā pārliecinoši pārspēj ''Biolars/Jelgavu''
Austris Štāls. Foto: Latvijas Volejbola federācija

Šodien Credit24 Baltijas līgā volejbolā pārliecinoši uzvaru svinēja Austra Štāla Klaipēdas ''Amber Volley'', kura trijos setos ar 3-0 (25:12, 25:12, 25:19) pārspēja VK ''Biolars/Jelgava'', kam tā bija sezonas pirmā spēle.

Šodien vienīgajā Credit24 Meistarlīgas čempionātā volejbolā vīriešiem zaudējumu trijos setos ar 0-3 (12:25, 12:25, 19:25) pret Austra Štāla vadīto Klaipēdas ''Amber Volley'' piedzīvoja VK ''Biolars/Jelgava'', kurai tā bija pirmā sezonas spēle.

Visos setos laukumā dominēja mājinieki. Tikai trešajā setā jelgavnieki spēja izrādīt zināmu pretestību, tomēr tā galotnē aukstasinīgāki bija Lietuvas komandas volejbolisti. Austra Štāla vadītā komanda joprojām nav zaudējusi Baltijas līgā un šobrīd ieņem pirmo vietu.

''Biolars/Jelgava'' sastāvā zaudējumā pret ''Amber Volley'' par rezultatīvāko spēlētāju kļuva Džonatans Baumanis ar desmit punktiem, bet seši Dāvim Storķim un Eduardam Stiegelim.

Izmantotie resursi:
Latvijas volejbola federācija