Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latvijas U17 volejbolisti zaudē četros setos un cīnīsies par septīto vietu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Latvijas U17 volejbolisti zaudē četros setos un cīnīsies par septīto vietu
Foto: CEV

Šovakar zaudējumu Eiropas čempionātā piedzīvoja Latvijas U17 volejbola izlase, kas četru setu cīņā ar 1-3 piekāpās Bulgārijai. Tādējādi mūsējiem būs jāaizvada mačs par septīto vietu.

Eiropas čempionātā 12 komandas bija sadalītas divās apakšgrupās. Latvijas volejbolisti pieveica turkus, albāņus un slovēņus, bet zaudēja krieviem un beļģiem, grupā ierindojoties ceturtajā vietā. Divas labākās komandas iekļuva pusfinālā, bet trešās un ceturtās vietas ieguvējām bija jāspēlē pret otras grupas komandām par piekto vietu.

Duelī pret Bulgārijas valstsvienību latvieši pirmo un otro setu zaudēja sīvā cīņā – 24:26 un 28:30. Trešajā setā izdevās ņemt virsroku (25:19), tomēr uzvarai mačā ar to bija par maz, turpinājumā piekāpjoties ar 22:25. Tas nozīmē, ka Latvijas izlasei būs jāspēlē par septīto vietu pret Beļģiju, kam grupā tika zaudēts ar 1-3.

Šovakar Latvijas sastāvā rezultatīvākais ar 27 punktiem bija Kristians Fokerots, bet 21 punktu guva Kristers Lazdāns. Viņi bija arī visas spēles rezultatīvākie.

Noslēdzošais duelis pret Beļģiju paredzēts rīt pulksten 14:00.