Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

G. Celitāns arī nākamajā sezonā spēlēs Turcijā

Jānis Celmiņš

G. Celitāns arī nākamajā sezonā spēlēs Turcijā
Gundars Celitāns uzbrukumā
Foto: sportal.bg

Viens no pēdējo gadu labākajiem Latvijas volejbolistiem Gundars Celitāns arī nākamajā sezonā pārstāvēs Ankaras kluba „Ziraat Bankasi” krāsas, sarunā ar portālu Sportacentrs.com atklāja pats volejbolists.

Savu volejbolista karjeru ārzemēs Gundars Celitāns uzsāka 2007. gadā, kad pēc vairākām veiksmīgām sezonām „Lāse-R” komandas rindās devās spēlēt uz Francijas čempionāta „Pro A” līgas klubu „AS Cannes”. Pēc tam vienu sezonu nospēlējis Krievijas Superlīgas klubā Belgorodas „Lokomotiv”, Gundars pārcēlās uz Turciju, pievienojoties „Ziraat Bankasi” klubam. Tur spēlētājs jau aizvadījis divas sezonas un, kā volejbolists šodien atklāja sarunā ar portālu Sportacentrs.com, arī nākamajā sezonā spēlēs Ankaras klubā. „Kluba vadība izteica finansiāli izdevīgu piedāvājumu, ar kuru nevarēja konkurēt neviena cita komanda. Otrs iemesls par labu Ankarai ir tas, ka viss jau ir pazīstams un zināms,” savu lēmumu pamato Celitāns.

Vaicāts vai šovasar volejbolists palīdzēs Latvijas izlasei, Gunča atbildēja apstiprinoši, taču ar vienu piebildi - ja vien izlase nesāks treniņus jūnijā beigās vai jūlija sākumā. Arī ar veselību Gundaram viss ir kārtībā un sportists šobrīd bauda atvaļinājumu.

  +2 [+] [-]

, 2011-05-17 13:59, pirms 13 gadiem
Viens no labākajiem Eiropā !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-05-22 20:01, pirms 13 gadiem
Interesanti, ko nozīme "finansiāli izdevīgs" priekš Latvijas? Vai volejbolā tas ir noslēpums? Hokejā, baketbolā, futbolā gan līgumu summas netiek slēptas.