Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Mūsējie ārzemēs: Petrovs un Co apspēlē Koržeņeviča komandu

Jānis Celmiņš

Mūsējie ārzemēs: Petrovs un Co apspēlē Koržeņeviča komandu
Deniss Petrovs

Kārtējās spēles dažādās ārvalstu volejbola līgās aizvadījuši Latvijas volejbolistu pārstāvētie klubi. Panākumus mūsējie pratuši svinēt Somijas un Francijas čempionātos.

Francija

Francijas čempionāta „Pro A” līgā tikās divas Latvijas izlases volejbolistu pārstāvētās komandas. Denisa Petrova pārstāvētā „Chaumont” komanda viesojās pie Viktora Koržeņeviča un „Ajaccio” vienības, svinot uzvaru ar 3:0. Abi mūsējie spēlēja sevis pārstāvēto komandu sākumsastāvos. Petrovs uzvarētāju rindās guva četrus punktus, Koržeņevičs zaudētāju – piecus.

Pie panākuma Francijā tikusi arī Armanda Celitāna „Paris Volley”, kas savā laukumā ar 3:2 pieveikusi čempionāta vicelīderi „Sete” komandu. Šī mača statistika pagaidām nav pieejama. Neoficiāla informācija liecina, ka Armands Parīzes komandas krāsas gan vairs nepārstāv.

Somija

Rezultatīvs Somijas čempionāta mačā bijis Aivars Petruševics, ar 19 punktu guvumu sekmējot „Hurrikaani” uzvaru pār Ērika Baika „Riento”. Latviešu veterāns zaudētāju rindās aizvadīja veiksmīgu maču un guva 21 punktu.

Uzvaru Somijā izcīnījusi arī Uģa Krastiņa trenētā „VaLePa” komanda, kas savā laukumā ar 3:1 pieveikusi „Sampo” volejbolistus. Uzvaru ar 21 gūto punktu sekmēja Ansis Medenis, bet Elvisam Krastiņam četri punkti.

Austrija

Aleksandrs Kudrjašova rezultatīvā spēle un 19 gūtie punkti nav palīdzējuši viņa pārstāvētajai komandai „UVC Holding” izvairīties no neveiksmes pret „TSV Volksbank Hartberg” volejbolistiem – 2:3.

Izmantotie resursi:
lnv.r
Mestaruusliiga
www.volleynet.at