Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

CEV kausā dalību turpinās tikai Celitāns un "Ziraat Bankasi"

Jānis Celmiņš

CEV kausā dalību turpinās tikai Celitāns un "Ziraat Bankasi"
Gundars Celitāns
Foto: www.scc-volleyball.de

No tālākās cīņas par CEV kausu vakar izstājās Latvijas volejbolistu Jāņa Šmēdiņā un Viktora Koržeņeviča pārstāvētā Berlīnes "SCC" komanda, kas 1/8 fināla otrajā spēlē ar 1:3 piekāpās Polijas klubam "Asseco Resovia". Cīņu par kausu turpinās Gundars Celitāns un Ankaras "Ziraat Bankasi" komanda.

Vakar Eirokausu kārtējās spēles aizvadīja četras Latvijas volejbolistu pārstāvētās komandas. Pēc ranga spēcīgākajā "Indesit" Čempionu līgā zaudējumu piedzīvoja Valtera Rammas pārstāvētā Sofijas "CSKA" komanda, kas A apakšgrupas kārtējā spēlē Kazaņā ar 0:3 atzina Kazaņas "Zenit" pārākumu. Valters Ramma spēlē iesaistījās otrajā setā, gūstot vienu punktu.

Pēc ranga otrajā spēcīgākajā Erokausu turnīrā CEV kausa izcīņā ar mainīgām sekmēm startēja Berlīnes "SCC" (Jānis Šmēdiņš un Viktors Koržeņevičs) un Ankaras "Ziraat Bankasi" (Gundars Celitāns. Jāņa Šmēdiņā un Viktora Koržeņeviča pārstāvētā Berlīnes "SCC" komanda 1/8 fināla otrajā spēlē ar 1:3 piekāpās Polijas klubam "Asseco Resovia", tādejādi divu spēļu summā piekāpjoties ar 3:6 un izstājoties no tālākās cīņas par kausu. Krietni labāk veicās Gundara Celitāna pārstāvētajai Ankaras "Ziraat Bankasi" komandai, kas arī atbildes spēlē pieveica Vīnes "Hot Volleys" vienību (3:0), iekļūstot turnīra nākamajā kārtā, divu spēļu summā – 6:1.

Tikmēr "CM Capital" Challenge Cup turnīra 1/8 finālā iekļuvusi Denisa Petrova pārstāvētā Tallinas "Selver" vienība, kas arī atbildes spēlē pieveica vienu no Somijas spēcīgākajiem klubiem Tamperes "Isku" – 3:2. Divu spēļu summā Tallinas klubs triumfēja ar 6:2.

Izmantotie resursi:
CEV Home