Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Petruševicam divu gadu līgums Somijā

Jānis Celmiņš

Petruševicam divu gadu līgums Somijā
Aivars Petruševics no kreisās
Foto: mestaruusliiga.fi

Latvijas vīriešu volejbola izlases spēlētājs Aivars Petruševics parakstījis divu gadu līgumu ar Somijas augstākās līgas klubu „Hurricanes”. Arī iepriekš latvietis spēlēja Somijā, taču nu kļuvis zināms, ka arī nākamās divas sezonas viņš pavadīs Somijā.

Petruševics savas volejbolista gaitas ārzemju klubos uzsāka Francijā, kur izmēģināja spēkus šīs valsts otrajā līgā „ProB”. Aizvadītajā sezonā viņš spēlēja Latvijas trenera Uģa Krastiņa vadītajā „VaLePa” komandā, kopā ar Ansi Medeni un Elvi Krastiņu tiekot pie Somijas čempionāta sudraba godalgām.

„Esmu apmierināts ar dzīvi Somijā, man te patīk,” sarunā ar Somijas medijiem atzinis Petruševics, pamatojot izvēli līgumu parakstīt uz divām sezonām. Iepriekš Aivars bijis klubā uz pārbaudes laiku pēc kura ticis parakstīts līgums.

Aizvadītajā sezonā „Hurricanes” komanda Somijas čempionātā ieņēma septīto vietu, bet šajā sezonā izveidots krietni konkurētspējīgāka komanda un tās vadība sola, ka komanda nu mērķēs uz krietni augstākām vietām.

Izmantotie resursi:
https://mestaruusliiga-fi.directo.fi/

     [+] [-]

, 2011-09-16 14:05, pirms 13 gadiem
veiksmi un izturību, Aivar !