Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Lāse-R / Rīga" uzsāk gatavošanos jaunajai sezonai

Jānis Celmiņš

"Lāse-R / Rīga" uzsāk gatavošanos jaunajai sezonai
Raimonds Vilde un Jānis Vāvers
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Pēc vasaras brīvdienām ar fiziskās sagatavotības treniņiem "Lāse-R / Rīga" volejbolisti uzsākuši gatavošanos jaunajai volejbola sezonai.

Komandas galvenā trenera Raimonda Vildes vadībā treniņus aizvada septiņi spēlētāji.

No pērnās sezonas sastāva klubs par turpmāku sadarbību ir vienojies ar Tomu Vanagu, Aleksandru Kudrjašovu, Jāni Vāveru un Tomasu Kalniņu, kurš gan patreiz atkopjas pēc slimības un treniņus atsāks vēlāk.

Starpsezonā komandas sastāvu ir pastiprinājuši četri spēlētāji - Atvars Vilde, Andrejs Zavorotnijs, Artjoms Andiļevko un Ingars Ivanovs.

Atvars Vilde ir otrā tempa uzbrucējs, iekļauts Latvijas Junioru izlases sastāvā šī gada aprīlī piedalījās Eiropas Čempionāta kvalifikācijas turnīrā. Pērnajā sezonā pārstāvēja SK "Cēsis", Cēsu sporta skolas audzēknis.

Andrejam Zavorotnijam tā ir sava veida atgriešanās klubā. Latvijas vīriešu izlases kandidāts, pērno sezonu pavadīja Francijas Pro B. Pirms tam vairākas sezonas spēlēja Lāse-R. Volejbolista gaitas uzsācis Rīgas Volejbola skolā.

Artjoms Andiļevko ir otrā tempa uzbrucējs. Divas sezonas aizvadīja Igaunijas čempionvienībā Tallinas "Selver". Latvijas vīriešu izlases kandidāts. Pirms "Selver" trenējās Rīgā, Viktora Mihaiļenko audzēknis.

Ingars Ivanovs - libero. Pērno sezonu aizvadīja "Biolars / Olaine - ozolnieki" komandas sastāvā, kļūstot par Latvijas čempionu. Ingars ir Latvijas vīriešu izlases kandidāts un Siguldas sporta skolas audzēknis.

Patreiz turpinās darbs pie komandas sastāva komplektācijas. Ir zināms, ka komandas sastāvā šosezon nebūs Armands Celitāns, kas karjeru turpinās Beļģijā.

Izmantotie resursi:
...Lāse-R / Rīga...

  +1 [+] [-]

, 2010-08-16 10:57, pirms 14 gadiem
ļoti labi, kad palika Vāvers, blokā valdīs kārtība