Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Formanickis: "Vienmēr prieks par medaļām, bet ir neliels rūgtums"

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Formanickis: "Vienmēr prieks par medaļām, bet ir neliels rūgtums"
RTU/“Robežsardze/Jūrmala”. Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Pēc vakardienas uzvaras un izcīnītās bronzas medaļas “Optibet” Latvijas volejbola čempionātā vīriešiem RTU/"Robežsardze/Jūrmala" spēlētājs Aleksejs Formanickis atzina, ka ir prieks par medaļu, bet neslēpa rūgtumu, ka nav iegūtas zelta medaļas. Tikmēr Kaspars Kronbergs norādīja, ka šis nav bijis komandas labākais gads jo starpsezonā esot aizgājuši abi pirmā tempa spēlētāji un viens ceturtās zonas spēlētājs, kuru vietā nākuši jauni puiši.

Iepriekš informējām, ka RTU/“Robežsardze/Jūrmala” pirmdien vakarā Jūrmalā “Optibet” Latvijas čempionāta vīriešiem spēlē par trešo vietu pārliecinoši ar 3-0 (25:11, 25:9, 25:22) pieveica VK “Piejūra”/MSĢ. Jūrmalnieki uzvarēja vienīgajā spēlē par trešo vietu un līdz ar to izcīnīja bronzas medaļas.

Bronzas spēles rezultatīvākais spēlētājs favorītu RTU/“Robežsardze/Jūrmala” rindās Aleksejs Formanickis uzsvēra, ka komanda šai spēlei piegājusi ļoti nopietni. "Spēli aizvadījām labi, jo visi bija koncentrējušies. Tas bija pēdējais mačs sezonā, un visi gribēja parādīt savu labāko spēli. Arī pašam spēlējās viegli, jo jutu komandas atbalstu un ar pozitīvām emocijām spēlēju labāk."

Tai pat laikā Jūrmalas kluba pirmā tempa spēlētājs atzina, ka īsta gandarījuma par bronzas medaļām nav. "Vienmēr ir prieks par medaļām, bet iegūtās skaitījis neesmu. Ir neliels rūgtums, ka medaļa nav zelta. Šī bija grūta sezona, gāja kā pa kalniem. Man pašam tā bija pirmā sezona pamatsastāvā. Varējām nospēlēt labāk, bet rezultāts ir tāds, kāds tas ir. Pats varēju vairāk pie serves piestrādāt, tomēr, pateicoties Dinaram Zāģeram, esmu progresējis fiziskajā kondīcijā."

"Šai spēlei gatavojāmies ilgu laiku, un bijām ļoti labi sagatavojušies. Pagājušajā gadā bija uzvara Superkausā un Latvijas kausā, kā arī sudraba medaļas Baltijas līgā un Latvijas čempionātā, bet šogad šī ir vienīgā,” saka RTU/“Robežsardze/Jūrmala” “libero” Kaspars Kronbergs.

“Starpsezonā daudz kas mainījās – aizgāja abi pirmā tempa spēlētāji, viens ceturtās zonas spēlētājs, un viņu vietā nāca jauni puiši. Tāpēc šis nebija mūsu labākais gads. Arī Latvijas čempionāta pusfinālā pret Jēkabpils komandu varējām labāk nospēlēt. Tomēr uzkrājām pieredzi un nākamajā gadā būsim labāki,” sezonu raksturo Kaspars.

Izmantotie resursi:
Home - Volejbols