Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Pirmās līgas finālsērijā rezultāts neizšķirts

Jānis Celmiņš

Pirmās līgas finālsērijā rezultāts neizšķirts
VK "Mārupe" volejbolisti
Foto: http://flavors.me/vk_marupe

Latvijas volejbola čempionāta pirmās līgas otrajā finālspēlē 13. aprīļa vakarā Kalnciema vidusskolas zālē "Valgundes" volejbolisti ar 3:1 pārspēja VK "Mārupe". Tādējādi rezultāts sērijā līdz trīs uzvarām kļuva neizšķirts – 1:1.

Jau ziņojām, ka finālsērijas pirmajā spēlē Jaunmārupes sākumskolā "Mārupes" komanda "Valgundei" nedeva nekādas cerības, uzvarot ar 3:0.

Atbildes spēlē Kalnciema vidusskolā komandas mainījās lomām. Lai arī labāk maču iesāka "Mārupes" komanda, uzvarot pirmajā spēles setā, nākamajos trijos pārāki bija laukuma saimnieki, visā spēlē svinot uzvaru ar 3:1, tādejādi izlīdzinot rezultātu sērijā - 1:1. "Mārupes" komanda īsti nespēja tikt galā ar pretinieku servēm, kā arī neizmantoja savu galveno ieroci - bloku.

"Pirmā mača otrais un trešais sets parādīja, ka pretinieks nav neuzvarams," "Valgundes" spēlējošais treneris Arnis Bergmanis spriež, ka atšķirībā no pirmās spēles, kas aizritēja vairāk "taustoties", šoreiz puiši pamatīgāk noskaņojušies cīņai.

Trešā sērijas spēle jau šo svētdien Tīraines Sporta centrā. Tās sākums pulksten 12.00.

Izmantotie resursi:
volejbols.lv
zz.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-04-16 10:14, pirms 14 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Jau ziņojām, ka finālsērijas pirmajā spēlē Jaunmārupes sākumskolā "Mārupes" komanda "Valgundei" nedeva nekādas cerības, uzvarot ar 3:1.

Muļķības, raksta autors nezin ko runā!
Pirmajā spēlē 3:0 bija Mārupei!!!
Jautājums Tev, kurā komandā tad spēlē raksta autors?

  +1 [+] [-]

, 2010-04-16 10:17, pirms 14 gadiem
Brex rakstīja: Jautājums Tev, kurā komandā tad spēlē raksta autors?
ljoooti labs jautājums... kursh gan labak varetu zinat rezultatu par mani...? soreiz vienkarshi sakljudijos! LABOTS!

paldies Brex!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-04-16 10:49, pirms 14 gadiem
mieru puišeļi!